Назад

Наступна новина

Перший дзвоник у Васильківській школі-інтернаті

Колос

01.09.2021

Вже більше двох рокв цим закладом опікується перший віце-президент Футбольного Клубу "Колос" Ірина Засуха. Тому в цей день на свято першого дзвоника Ірина Зазуха та президент клубу Андрій Засуха завітали до школи-інтернату аби особисто привітати дітлахів. 

За кілька років було проведено багато роботи: ремонт двох навчальних корпусів, обладнання кухні, ремонт підлоги у майстерні та багато іншої допомоги. Тож вдвічі приємніше було прийняти запрошення директора закладу Куровської Людмили Сергійовни і завітати у гості до дітей і привітати першокласників та школярів зі святом першого дзвоника.

"Ми вже багато років допомогаємо цій школі і багато в чому це заслуга Людмили Сергійовни. Вона та її колектив дуже багато робить для дітей, за що я їй дуже вдячна. І двилячись на неї хочеться допомагати їм ще більше. Я обіцяю, що цей заклад і його дітей ми не залишимо без уваги і будемо допомагати і в майбутньому", - сказала перший віце-президент ФК "Колос" Ірина Засуха.

Звичайно, що діти не залишились без подарунків! Першачки отримали з рук керівництва "Колосу" рюкзачки з усім необхідним для школи.