Назад

Наступна новина

1 тур VBET Ліги. Оболонь - Колос 2:2

Колос

04.08.2024

"Колос" стартував у новому чемпіонаті, зігравши внічию проти "Оболоні" 2:2!

У першій половині команди не забивали, а всі основні події відбувалися по перерві. Тільки-но гравці вийшли після відпочинку, як ковалівці відкрили рахунок. Новачок "Колоса" Ніка Гагнідзе зробив геніальну розрізну передачу на Цурікова, і Андрій розстріляв ворота господарів - 0:1!

Проте, біло-зелені за десять хвилин зрівняли результат. Красивий гол з розвороту провів Черненко. Ще за вісім хвилин оболонці вже були попереду. Після навісу з правого флангу Слободян головою влучив у верхній кут воріт дебютанта УПЛ Івана Пахолюка. Але відзначимо, що з таким влучним пострілом у девʼятку не впорався би навіть Джанлуіджі Буффон.

Наприкінці гри ковалівці влаштували справжній штурм воріт "Оболоні", і таки врятували гру. На 86-й хвилині після подачі з кутового мʼяч підхопив Максим Третьяков і зробив чудову передачу на Цурікова. Андрій був наодинці біля воріт господарів і оформив дубль - 2:2!

Нічия на старті чемпіонату дозволила нашій команді набрати один заліковий бал в турнірній таблиці, а наступну гру "Колос" проведе у Ковалівці проти "Інгульця". Поєдинок запланований на 10 серпня, а стартовий свисток на 18:00. Не забувайте, що триває продаж абонементів на цей сезон. Про придбання квитків на гру "Колос" - "Інгулець" ми повідомимо найближчим часом.

VBET ЛІГА. Сезон 2024/25. 1-й тур. 
04.08.2024, 15:30. Київ, стадіон «Оболонь Арена»

«Оболонь» (Київ) – «Колос» (Ковалівка) - 2:2 (0:0)

Голи: Черненко, 59, Слободян, 67 – Цуріков, 48, 86

«Оболонь»: Рибка – Дубко, Карась (Лук'янчук, 18), Курко, Мединський – Мороз, Слободян – Груша (Приймак, 65), Черненко (Вітенчук, 72), Суханов – Тарануха (Лях, 72)

Запас: Марченко, Козлов, Лящук
Головний тренер – Валерій Іващенко

«Колос»: Пахолюк – Лучкевич, Бурда, Бондаренко, Цуріков – Гагно, Харатін (Оріховський, 62), Демченко – Топалов (Третьяков, 62), Безбородько (Паулаускас, 62), Алефіренко (Велетень, 69)

Запас: Горох, Мисак, Кукош, Поправка, Криворучко, Салабай
Головний тренер – Олександр Поздєєв

Арбітр: Романов Віталій
Асистент 1: Марулін Станислав
Асистент 2: Дарійчук Сергій
4-й арбітр: Когут Олег
Делегат: Сімонов Григорій
Спостерігач арбітражу: Коваленко Геннадій
Арбітр VAR: Панчишин Дмитро
Асистент арбітра VAR: Матяш Віктор
Спостерігач арбітражу VAR: Геренда Євген