Назад

Наступна новина

11 тур УПЛ. Колос зіграє проти Олександрії. Анонс матчу

Колос

20.10.2023

Після жовтневої паузи на матчі збірних команд, наша увага знову прикута до поєдинків Української Прем'єр-ліги. В суботу, 21 жовтня, наш "Колос" в межах 11-го туру нинішнього чемпіонату зіграє у гостях проти "Олександрії". Стартовий свисток запланований на 19:00.

На сьогодні ці команди розділяють в турнірній таблиці три пункти - "Колос" має 12 очок та посідає дев'яте місце, а "Олександрія" набрала 9 балів та знаходиться на 13-ій сходинці. 

Ковалівці вже сім турів поспіль не здобували перемогу, а останні чотири поєдинки завершили із нічийним результатом. Не дуже приємна серія і у хлопців Руслана Ротаня - вісім матчів його підопічні не відчувають переможних радощів. Остання перемога була здобута аж 5-го серпня, а далі - три нічиї та п'ять поразок. Тож, обидва колективи наразі у пошуках своєї гри, і завтрашній двобій однаково важливий і для нас, і для наших суперників. 

Відзначимо, що в минулому сезоні 2022/2023 "Колос" двічі поступився "Олександрії" в чемпіонаті - в 11-му турі в гостях 1-4 (Павло Оріховський - Сергій Рибалка-2, Максим Третьяков-2), та у 26-му турі вдома 0:2 (Кирило Ковалець, Сергій Логінов). 

Із цикавинок відзначимо, що новачок "Олександрії" у сезоні 2023/2024 Євгеній Смирний в минулому виступав саме за "Колос", а гравці нашої команди Андрій Цуріков та Валерій Бондаренко в минулому чемпіонаті виступали за "Олександрію". Щоправда, Цуріков завтра нашим не допоможе - він продовжує реабілітацію після операції. А ось наша легенда Вадим Мілько, якщо візьме участь у завтрашньому поєдинку, проведе ювілейний 200-й матч на клубному рівні у всіх турнірах. 

Трансляцію дуже цікавої та принципової зустрічі «Олександрія» - «Колос» дивимося у суботу, 21 жовтня, на платформах MEGOGO, Setanta Sports, Київстар ТБ, Volia TV, Sweet TV, Омега ТВ, Vodafone TV. Вмикаємо свої пристрої о 19:00 та разом вболіваємо за наших хлопців!

VBET Ліга 2023/2024. 11 тур
Олександрія, стадіон "Ніка", 21.10.23; 19:00

Олександрія (Олександрія) - Колос (Ковалівка)

Арбітр: Кривушкін Дмитро
Асистент 1: Поважний Ярослав
Асистент 2: Остапчук Василь
4-й арбітр: Кубряк Дмитро
Делегат: Лютий Валерій
Спостерігач арбітражу: Дердо Віктор
Арбітр VAR: Бондаренко Дмитро
Асистент арбітра VAR: Куцев Валентин
Спостерігач арбітражу VAR: Абдула Анатолій