Назад

Наступна новина

13 тур УПЛ: «Колос» - ПФК «Львів» - 0:1

Колос

31.10.2021

У матчі 13-го туру наша команда не змогла привітати президента клубу Андрія Засуху із вчорашнім Днем народження, поступившись вдома «Львову» 0:1. 

На початку поєдинку ковалівці були активнішими, а на 6-ій хвилині Тарас Саків навісив зі штрафного, а Олександр Павловец пробивав головою - повз ворота! Згодом момент був у Олега Ільїна, який з флангу увірвався у карний майданчик гостей, проскочив повз воротаря, але не встиг зробити простріл на партнерів. 

Надалі гра якось заспокоїлася, а на самому початку другого тайму захист «Колоса» ледь не привіз собі гол, коли два футболісти «Львова» вибігли на Євгена Волинця, проте Назарій Нич змарнував нагоду. 

На 57-ій хвилині наш тренерський штаб зробив подвійну заміну – замість Сітчінави та Нурієва вийшли Лисенко та Ренан, але справи в атаці у наших хлопців все одно не клеїлися. За десять хвилин до закінчення основного часу Сергій Кузнецов випустив ще двох атакувальних гравців – замість Чурко та Ільїна вийшли Дієго та Костишин. 

А на 83-ій хвилині грянув грім – львів’яни заробили штрафний на правому фланзі, після подачі Ернест пробивав головою, а Волинець з ударом впорався. Але ж м’яч відскочив на неприкритого Олександра Романчука - центральний захисник гостей розстріляв наші ворота з близької відстані – 0:1. Всі наші спроби відігратися за той час, що залишився до фінального свистка, були марними – команда Олега Дулуба зберегла переможний результат. 

0:1 – у «Колоса» залишається 11 очок в турнірній таблиці, а наступний матч – за тиждень, знову в Ковалівці, тепер вже проти донецького «Шахтаря». 

VBet Ліга. Сезон 2021/2022. 13 тур
Ковалівка (Київська обл.); Стадіон «Колос», 31.10.2021; 14-00
«Колос» (Ковалівка) – ПФК «Львів» (Львів) - 0:1 (0:0)
Гол: Романчук (83)

"Колос": Волинець, Петров, Саків, Ром, Павловець, Ільїн (Костишин, 80), Нурієв (Ренан, 57), Нгамба, Чурко (Дієго, 80), Мілько, Сітчінава (Лисенко, 57)
В.о. головного тренера - Сергій Кузнецов

"Львів": Ільющенков, Романчук, Бусько (Семенів, 68), Лека, Якимець, Брікнер, Політило, Довгий, Ернест, Ременяк (Тавареш, 61), Нич (Крушинський, 69)
Головний тренер - Олег Дулуб

Попередження: Нгамба, 20 - Романчук, 18; Бусько, 18; Довгий, 40; Крушинський, 71; Якимець, 72; Політило, 73