Назад

Наступна новина

17 тур. Чорноморець - Колос - 1:0

Колос

10.12.2023

У матчі 17-го туру VBET Ліги "Колос" мінімально поступився у гостях "Чорноморцю" 0:1, пропустивши у другому таймі з пенальті.

Матч команди розпочали активно, а на шостій хвилині наш форвард Антон Салабай спробував перевірити реакцію одеського кіпера, змістившись зліва у центр - мʼяч просвистів біля стійки воріт. Одесити відповіли у середині тайму - після навісу Ореста Кузика головою небезпечного пробивав Андрій Штогрін, але мʼяч полетів у сітку із зовнішнього боку.

Далі був дальній прицільний удар Олександра Демченка та удар головою адима Мілька після подачі з правого флангу. До перерви були атаки флангами, а завершилася перша половина ударом зі штрафного від Олександра Чорноморця - вище воріт.

По перерві активна гра продовжилася, але справді гольових моментів довго не виникало. І на 60-й хвилині міг забити Йон Шпорн, який підключився до атаки своєї команди, проте мʼяч звалився з ноги гравця "Чорноморця". За десять хвилин Салабай перевірив Данила Варакуту дальнім ударом - голкіпер господарів був на чеку.

А ось на 76-й хвилині моряки заробили пенальті. Штогрін увірвався на оперативний простір, але Кіріл Фесюн з цим впорався - мʼяч відскочив до Олекандра Васильєва, проти якого наш голкіпер порушив правила. З одинадцятиметрової позначки Ілля Путря пробив по центру і вивів господарів вперед.

Ковалівці намагалися врятувати поєдинок, але відігратися не вдалося. На зимову паузу наша команда йде із перерваною серією з девʼяти безпрограшних матчів. Першу половину сезону 23/24 завершуємо на девʼятій позиції, набравши 21 заліковий бал і маючи меншу за всіх у лізі кількість пропущених мʼячів (10).

VBET Ліга 2023/2024. 17 тур
м.Одеса, стадіон "Чорноморець", 10.12.23; 15:00

Чорноморець (Одеса) - Колос (Ковалівка) - 1:0 (0:0)
Гол:
І.Путря (77-пен.)

«Чорноморець»: Варакута, Путря, Єрмаков, Гучек, Брагару, Васильєв, Штогрін, Кузик, Шпорн, Бадібанга, Ієде (Авагімян, 46)
Головний тренер - Роман Григорчук

«Колос»: Фесюн, Ємець, Бурда, Бондаренко, Чорноморець, Лучкевич (Золотов, 46), Мілько (Оріховський, 80), Демченко, Велетень (Болбат, 61), Салабай (Тотовицький, 73), Ільїн (Мякушко, 61)
Головний тренер - Ярослав Вишняк

Попередження: Гучек (64) – Золотов (56), Бурда (84)

Арбітр: Панчишин Дмитро
Асистент 1: Семенов Андрій
Асистент 2: Романов Денис
4-й арбітр: Причина Софія
Делегат: Дігтяр Олександр
Спостерігач арбітражу: Деревінський Олег
Арбітр VAR: Коваленко Андрій
Асистент арбітра VAR: Марченко Денис
Спостерігач арбітражу VAR: Войтюк Олександр