Назад

Наступна новина

17 тур VBET Ліги. Чорноморець - Колос. Анонс матчу

Колос

09.12.2023

Завершуємо 2023 рік матчем в Одесі! В межах 17-го туру VBET Ліги ковалівці у неділю, 10 грудня, зіграють у гостях проти "Чорноморця". Стартовий свисток запланований на 15:00, якщо не буде повітряної тривоги. 

Наразі у "Колоса" триває безпрограшна серія з дев'яти матчів (дві перемоги, сім нічиїх) і це повторення клубного рекорду. Якщо завтра наша команда знову не поступиться, то встановить новий рекорд. 

А ось у "Чорноморця" все навпаки - в крайніх чотирьох турах команда Романа Григорчука зазнала чотирьох поспіль поразок. За останній місяць одесити поступилися "Металісту 1925" (1:2), "Руху" (2:3), "Дніпру-1" (2:5) та "ЛНЗ" (1:3). 

У першому колі команди зустрічалися в межах 2-го туру в Ковалівці - 6-го серпня хлопці Ярослава Вишняка впевнено перемогли гостей з рахунком 2:0. На 77-й хвилині відзначився Влад Велетень, а наприкінці грі всі питання зняв Андрій Цуріков. 

В минулому сезоні 2022/2023 команди в Ковалівці зіграли внічию 1:1 (Павло Оріховський - Євген Селін), а в Одесі моряки здобули впевнену перемогу 3:0 (Зігі Бадібанга, Даниїл Алефіренко, Олекандр Демченко). Атакувальний хав Олександр Демченко в літнє міжсезоння перейшов до нашого клубу. 

Всього ж "Колос" та "Чорноморець" в межах УПЛ та Першої ліги провели шість офіційних поєдинків - три рази перемагали ковалівці, одного разу перемогу святкували одесити, та двічі була зафікована нічия. 

Тож, у неділю, о 15:00 на вболівальників чекає дуже цікава та принципова зустріч, де обидва колектива бажають на позитиві завершити 2023 календарний рік. Трансляцію матчу 17-го туру УПЛ "Чорноморець" - "Колос" дивимося на платформах MEGOGO, Setanta Sports, Київстар ТБ, Volia TV, Sweet TV, Омега ТВ, Vodafone TV. Вболіваємо разом за "Колос"!

VBET Ліга 2023/2024. 17 тур
м.Одеса, стадіон "Чорноморець", 10.12.23; 15:00

Чорноморець (Одеса) - Колос (Ковалівка)

Арбітр: Панчишин Дмитро
Асистент 1: Семенов Андрій
Асистент 2: Романов Денис
4-й арбітр: Причина Софія
Делегат: Дігтяр Олександр
Спостерігач арбітражу: Деревінський Олег
Арбітр VAR: Коваленко Андрій
Асистент арбітра VAR: Марченко Денис
Спостерігач арбітражу VAR: Войтюк Олександр