Назад

Наступна новина

2 тур Меморіалу Макарова: нічия та поразка

Колос U-19

28.01.2024

У неділю, 28 січня, юнаки "Колоса" провели на Меморіалі Олега Макарова матчі другого туру групового етапу. 

У групі "Б" "Колос" U-19 зіграв внічию 1:1 із київський "Атлетом". Наші відкрили рахунок на 8-ій хвилині - відзначився Віктор Тригуб. Кияни перед самою перервою не реалізували пенальті, але все ж таки зуміли відігратися на 59-ій хвилині завдяки голу Нікіти Мовчана. 

Склад "Колоса" U-19: Биценко, Ковальов, Шершень, Поправка, Дорош, Андрющенко, Зегрюк, Безручук, Данніков, Кузик, Тригуб
У 2-му таймі на заміну виходили: Косач, Куделя, Прокопенко, Руденький, Чалик, Кантур, Середюк, Гайдук, Бариляк, Карпів, Попов

У 3-му турі групового етапу "Колос" U-19 зіграє проти команди "Денгофф". Гра пройде у вівторок, 30 січня на нашій базі у Софіївській Борщагівці. 

Натомість "Колос" U-17 у групі "В" у своєму другому поєдинку на турнірі поступився "Штурму" (Іванків) з рахунком 0:8. У переможців два голи оформив легенда нашого клубу, екс-гравець "Колоса" Володимир Лисенко, хет-трик записав в актив Денис Хруль, і по м'ячу забили Олександр Саєнко, Богдан Рубльов та Сергій Шевчук. 

Склад "Колоса" U-17: Воробйов, Бондарчук, Гринь, Кокора І., Кокора М., Сухонос, Ковальчук, Урбан, Потієнко, Гацько, Захарків.
У 2-му таймі на заміну виходили: Литвиненко, Рябченко, Маркелов, Круценко, Мартиненко, Клок, Коберник, Стекольщиков, Давиденко, Хліманко, Сухомлин, Чемер, Войтко, Костенко

У 3-му турі у вівторок, 30 січня, підопічні Володимира Далекого та Олега Давиденка зіграють проти юнацької команди "Шахтар" U-18 у Щасливому.