Назад

Наступна новина

20 тур УПЛ: «Минай» та «Колос» переможця не визначили - 0:0

Колос

04.04.2021

У першому таймі була тотальна перевага «Колоса». Наша команда повністю контролювала гру і створювала багато моментів. Найреальніші шанси відзначитися були у Володимира Лисенка. На 11-й хвилині Кравченко зробив навіс з правого флангу, а наш форвард пробив головою. Нефарт! М'яч влучив у стійку воріт і прилетів у руки голкіперу закарпатців. 

А у середині першої половини господарі обрізалися в середині поля, Ільїн віддав пас на Лисенка, який опинився один перед голкіпером "Миная" і повинен був забивати. На жаль, Володимир не зміг переграти Андрія Поповича. 

 

Надалі голкіпер «Минаю» працював на повну - Антюх пробивав метрів з вісімнадцяти, а Попович перевів м'яч на кутовий. Ще один гострий момент виник після стандарту. На 31-й хвилині Лисенко пробив зі штрафного, м'яч рикошетом полетів у центр карного майданчику господарів. Мілько робив добивання, але удар накрив Матіч, і м'яч у руки таки забрав Попович. 

 

Тож, до перерви була повна перевага нашої команди, і повне домінування у грі.

 

 

Проте, у другому таймі закарпатцям вдалося вирівняти гру. Одразу по перерві Петров помилився, подарувавши м'яч супернику, і сам після цього сфолив. Арбітр показав Кирилу за цей фол жовту картку. Саків зі штрафного по центру пробив у нашу стінку. На 55-й хвилині у господарів виник ще один момент. Після подачі з кутового головою м'яч у наші ворота переправляв Нурієв, але Волинець здійснив неймовірне спасіння!

 

Наші відповіли гострою атакою з лівого флангу – після прострілу від Чорноморця здавалося, що м'яч влучив у руку Пиняшко, проте арбітр показав, що на пенальті це не тягнуло. 

 

 

У середині тайму, щоб підсилити гру Руслан Костишин зробив подвійну заміну. Замість Ільїна та Антюха вийшли Смирний і Мамаду Данфа. «Колос» активізувався, а масовану атаку ковалівців перервав свисток рефері - офсайд. Повтор показав, що боковий арбітр грубо помилився - у Кравченка, який прорвався правим флангом, ніякого офсайду не було. За дванадцять хвилин до завершення матчу наш тренерський штаб провів ще одну подвійну заміну. Замість Оріховського та Лисенка вийшли грати Альваро Нгамба і Дмитро Хльобас. Хоча, небезпечний момент виник у наших володіннях. Угочукву, який перед цим вийшов на заміну у господарів, пробив поруч із стійкою воріт Волинця. 

 

 

В останні хвилини поєдинку «Колос» атакував, проте до результативного удару справа не дійшла.

 

0:0 – «Колос» набирає 30 очок і залишається на шостій сходинці у турнірній таблиці. Наступну гру наша команда проведе за тиждень проти донецького «Олімпіка». Матч пройде у Ковалівці у неділю 11 квітня.

 

 

Favbet Ліга. Сезон 2020/2021; 20 тур

Ужгород, стадіон «Авангард», 04.04.2021, 14:00

«Минай» (Ужгород) – «Колос» (Ковалівка) – 0:0 (0:0)

 

«Минай»: 1.Попович Андрій (К), 29.Кожанов Денис (27.Ахмедзаде Рустам 88), 6.Петрусенко Олександр, 20.Пиняшко Василь (9.Угочукву Огбонна, 81), 23.Ткачук Андрій, 19.Шиндер Антон (10.Мілевський Артем, 81), 71.Лопирьонок Максим, 7.Нурієв Анатолій, 22.Маємбе, 4.Саків Тарас, 44.Матіч Міслав

Запас: 32.Каніболоцький Антон, 8.Малепе Терсайу, 6.Сніжко Олександр, , 30.Баґайоко Сіака, 2.Чушенко Владислав, 88.Бойко Віталій

Головний тренер - Цимбал Микола

 

«Колос»: 25.Волинець Євгеній, 23.Кравченко Микита, 13.Гавриш Віталій (К), 5.Петров Кирило, 15.Чорноморець Олександр, 14.Мілько Вадим, 48.Оріховський Павло (38.Нгамба Альваро, 78), 9.Антюх Денис (8.Смирний Євгеній, 68), 20.Чурко Вячеслав, 69.Ільїн Олег (94.Мамаду Данфа, 68), 7.Лисенко Володимир (17.Хльобас Дмитро, 78)

Запас: 31.Кучерук Владислав, 21.Новак Євгеній, 2.Ром Матія, 24.Зозуля Олексій, 19.Ісаєнко Євгеній

Головний тренер - Костишин Руслан

 

Арбітр: Бондаренко Дмитро

Асистент 1: Маланчук Михайло

Асистент 2: Оганесян Дмитро

4-й арбітр: Блавацький Роман

Делегат: Савчук Анатолій

Спостерігач арбітражу: Геренда Євген