Назад

Наступна новина

27 тур VBET Ліги. Анонс матчу Динамо - Колос

Колос

05.05.2024

У неділю, 5 травня о 15:30 "Колос" проведе в Києві матч 27-го туру VBET Ліги 23/24 проти "Динамо". Гра пройде на легендарному стадіону «Динамо» імені великого українського тренера Валерія Лобановського. 

Перед 27-им туром «Колос» посідає 9-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 29 очок. А ось «Динамо» наразі на 2-ій сходинці, набравши 60 очок. Нагадуємо, що у ковалівців на одну проведену гру менше (відкладений поєдинок проти «Зорі» відбудеться 9 травня в Ковалівці). Динамівці ведуть відчайдушну боротьбу за чемпіонство із «Шахтарем». На сьогодні «Шахтар» випереджає «Динамо» на чотири очки. 

У попередньому турі «Колос» зіграв вдома із «Олександрією» 0:0. Не зважаючи на відсутність голів, небезпечні моменти були. Особливо у ковалівців у компенсований час.

А ось футболісти «Динамо» у 26-му турі вдома впевнено переграли «Верес» 3-0. У киян рахунок відкрив зірковий Андрій Ярмоленко, також забивали 18-річний талант Матвій Пономаренко та Володимир Шепелєв. Доречі, обидва вийшли на заміну.

Пригадаємо, що у першому колі «Колос» та «Динамо» зіграли в межах 12-го туру у Ковалівці наприкінці жовтня минулого року. І тоді ковалівці зуміли відібрати очки у фаворитів – нічия 1:1! Рахунок відкрив Олександр Тимчик, а зрівняв результат Валерій Лучкевич. 

Нагадаємо, що цього тижня нашу команду до гри проти «Динамо» готував новий тренерський штаб на чолі із Олександром Поздєєвим. Для якого дебют у якості в.о. головного тренера «Колоса» припадає на протистояння проти гранда українського футболу. Побажаємо фарту Олександру Сергійовичу та нашій команді!   

Щодо особистих зустрічей, то відзначимо що «Колос» та «Динамо» провели між собою одинадцять поєдинків, і велика перевага за звитягами на боці динамівців – у них шість перемог, а у ковалівців одна; ще чотири рази була зафіксована нічия. Різниця м’ячів – 24:6 на користь столичних. 

Про рефері матчу «Динамо» - «Колос»: це Денис Шурман з Київської області. Йому 37 років, він є арбітром ФІФА і цього сезону працював на матчах Ліги Конференцій та у кваліфікації молодіжного ЄВРО (U-21). У нинішньому сезоні він провів вже вісім поєдинків в УПЛ. Цікавий факт - Шурман жодного разу не працював на матчах за участю «Колоса» в УПЛ. Єдиний матч за участю «Колоса», на якому працював цей арбітр – кубкова гра сезону 2020/2021 проти… «Динамо»! Та пам’ятна зустріч ¼-ої фіналу Кубка України завершилася внічию 0:0, а динамівці пройшли далі завдяки виграній серії пенальті - 4:3.

Тож, подивимося, що нам продемонструють команди у новому дербі столичного регіону! Нагадуємо, що перед початком матчу пресслужба нашого клубу організує вже традиційне пряме включення зі стадіону "Динамо імені Валерія Лобановського" з останніми новинами з табору обох команд. Ведуча - Олександра Гончаренко. Включення наживо дивіться на Ютуб-каналі ФК «Колос» - стартуємо за сорок п'ять хвилин до стартового свистка, а саме о 14:45.

Квитки на матч "Динамо" - "Колос" можна придбати онлайн за цим посиланням: https://kiev.ticketsbox.com/event/kvitok-na-match-27-go-turu-vbet-ligi-dinamo-kolos.html

А пряму трансляцію поєдинку дивіться на телеканалі "2+2" або на Ютуб-каналі ФК Динамо:

VBET ЛІГА. Сезон 2023/24. 27-й тур
05.05.2024; 15:30. м.Київ, стадіон «Динамо імені В.Лобановського»

«Динамо» (Київ) - «Колос» (Ковалівка, Київська обл.)

Арбітр: Шурман Денис
Асистент 1: Поважний Ярослав
Асистент 2: Дарійчук Сергій
4-й арбітр: Афанасьєв Олександр
Делегат: Супрунюк Андрій
Спостерігач арбітражу: Дердо Олександр
Арбітр VAR: Блавацький Роман
Асистент арбітра VAR: Володін Володимир
Спостерігач арбітражу VAR: Дердо Віктор