Назад

Наступна новина

28 тур VBET Ліги. Колос - ЛНЗ. Анонс матчу

Колос

12.05.2024

У понеділок, 13 травня, о 15:30 Ковалівка прийме матч 28-го туру VBET Ліги, в якому наш "Колос" зіграє проти "ЛНЗ". Це остання домашня гра нашої команди у цьому чемпіонаті!

Перед цим туром «Колос» посідав 10 місце, маючи в активі 29 очок. А ось «ЛНЗ» наразі на сьомій сходинці, набравши 32 залікові бали. Непогано, як для новачка УПЛ. «Колос» у четвер, 9 травня, провів у Ковалівці перенесену гру 15-го туру проти «Зорі». Наші хлопці мали кілька неймовірних шансів забити, після того як Герреро у першому таймі відкрив рахунок. Але відзначитися ковалівцям не вдалося - 0:1.

Футболісти «ЛНЗ» свій крайній матч провели тиждень тому – у 27-му турі підопічні Олега Дулуба поступилися в гостях «Оболоні» 0-1.

Пригадаємо, що у першому колі «ЛНЗ» та «Колос» зіграли в межах 13-го туру у Черкасах на початку листопада минулого року, і тоді була зафіксована нічия 1-1. Рахунок відкрив Сергій Шестаков, а зрівняв у другому таймі Вадим Мілько з пенальті. 

Щодо особистих зустрічей, то відзначимо що «Колос» та «ЛНЗ» провели між собою тільки один офіційний поєдинок, про який ми згадали вище; і ще один неофіційний – у літнє міжсезоння рік тому команди зіграли товариську гру і тоді мінімально перемогли футболісти «ЛНЗ» 1:0. Єдиний гол провів Владислав Наумець. 

Переходячи до кадрових справ перед цим матчем, відзначимо повернення у склад «Колоса» Дениса Безбородька, який пропустив перенесений поєдинок проти «Зорі» через дискваліфікацію. А ось у «ЛНЗ» пропустить гру через перебір жовтих карток ізраїльський захисник Арад Бар. 

Чим завершиться гра між "Колосом" та "ЛНЗ"? Які сюрпризи приготують один одному Олександр Поздєєв та Олег Дулуб? Дізнаємося у понеділок, 13 травня! Чекаємо наших вболівальників на трибунах - квитки можна придбати онлайн за цим посиланням: https://esport.in.ua/uk/event-kolos-lnz-385337-1897652.html

А ті, хто не зможуть бути присутніми на стадіоні "Колос", дивіться трансляцію поєдинку на УПЛ-ТВ! Звертаємо вашу увагу, що перед початком матчу "Колос" - "ЛНЗ" пресслужба нашого клубу організує пряме включення зі стадіону «Колос» з останніми новинами з табору обох команд. Ведуча - Олександра Гончаренко. Включення наживо дивіться на Ютуб-каналі ФК «Колос» - стартуємо о 14:45:

VBET ЛІГА. Сезон 2023/24. 28-й тур
13.05.2024; 15:30. с.Ковалівка, стадіон «Колос»

«Колос» (Ковалівка) – «ЛНЗ» (Черкаси)

Арбітр: Резніков Денис (Кам'янське)
Асистент 1: Котубей Петро (Закарпатська обл.)
Асистент 2: Дарійчук Сергій (Чернівецька обл.)
4-й арбітр: Причина Софія (Львівська обл.)
Делегат: Таран Андрій (Київ)
Спостерігач арбітражу: Годулян Віталій (Одеса)
Арбітр VAR: Романюк Анастасія (Івано-Франківськ)
Асистент арбітра VAR: Стрілецька Марина (Суми)
Спостерігач арбітражу VAR: Плужник Олег (Харків)