Назад

Наступна новина

3 тур ДЮФЛУ Академії «Колоса» - дві перемоги, нічия та поразка

None

20.09.2021

Чотири команди Академії «Колоса» провели свої матчі в рамках Вищої ліги ДЮФЛУ. У 3-му турі наші юні футболісти здобули дві перемоги, нічию та одного разу програли з командами спортклубу «КДЮСШ-15» (Київ) та «КДЮСШ Чемпіон» (Київ).

Наша наймолодша команда «Колос» U-14 розгромила вдома суперників з рахунком 6:1, здобувши третю перемогу в чемпіонаті поспіль. Хет-триком відзначився Максим Бойченко, дубль в активі Івана Катрука, ще один гол провів Захар Захарків. Бойченко та Катрук одноосібно лідирують в гонці бомбардирів чемпіонату U-14 (6 та 5 м'ячів відповідно).

Поступилася наша команда «Колос» U-15, зазнавши першої поразки в сезоні. Ковалівці в гостях не впоралися із «КДЮСШ-Чемпіон» (U-15) - 1:2. Єдиний м'яч у наших провів Іван Чиж. 

Проте, «Колос» U-16 переміг вдома однолітків «КДЮСШ-15» з рахунком 3:1 і зі стовідсотковим результатом (три матчі - три перемоги) лідирує у свої віковій групі Вищої ліги. У наших забивали Максим Куделін, Артем Гусол та Дем'ян Єсін. Відзначимо, що три представники «Колоса» U-16 Дем'ян Єсін, Даніїл Денисенко та Олексій Безручук лідирують у гонці бомбардирів чемпіонату. 

Єдина нічия серед наших команд була у «Колоса» U-17, який розійшовся миром 1:1 з однолітками «КДЮСШ-Чемпіон» (Київ). У ковалівців з пенальті відзначився Родіон Доронін. Після трьох турів три команди набрали по 7 очок і лідирують в турнірній таблиці - "Локомотив" (Київ), "Колос" (Ковалівка) та "Юність (Чернігів).