Назад

Наступна новина

5 тур. Олександрія - Колос - 2:1

Колос

31.08.2024

У 5-му турі "Колос" мінімально поступився у гостях "Олександрії" 1:2. 

Господарі відкрили рахунок на 15-й хвилині - Шулянський виконав кутовий, а Кирило Ковалець переправив мʼяч у ворота Валентина Гороха - 1:0. 

Наші згодом могли відігратися. Павло Оріховський завершував подачу з лівого флангу від Андрія Цурікова, але влучив у Шабанова, після чого з відскоку Влад Велетень пробив вище воріт. 

У другому таймі гра пожвавилася, а наш тренерський штаб почав вводити свіжі сили. Спочатку замість Велетня вийшов Олег Ільїн, а пізніше зʼявилися і наші молоді - Криворучко та Гусол. 

Проте на 73-й хвилині ми пропустили вдруге. Мартинюк виконав передачу з лівого флангу на дальню стійку, де Джевані розстріляв ворота Гороха. Але за три хвилини ковалівці скоротили відстань. Після передачі Цурікова красивим ударом в один дотик відмітився Артем Гусол - 2:1. Вітаємо Артема із дебютним голом в УПЛ!

Наприкінці гри "Колос" шукав варіанти, щоб врятувати матч, але не судилося. Після пʼятого туру у нашої команди залишилося два набрані очки в турнірній таблиці. Наступна гра - знову на виізді. У понеділок, 16 вересня, граємо у Черкасах проти "ЛНЗ".

Українська Премʼєр ліга VBET. Сезон 2024/2025. 5 тур
Олександрія, стадіон "Ніка", 31.08.24; 15:30

Олександрія (Олександрія) - Колос (Ковалівка) - 2:1 (1:0)

Голи: К.Ковалець (15), Джевані (73) - А.Гусол (76)

Попередження: Калюжний (78), Смирний (82) – Велетень (9), Цуріков (24), Криворучко (79)

«Олександрія»: Єрмаков – Мартинюк, Шабанов, Копина, Кравченко – Шостак (Джевані, 62), Калюжний, Ковалець (Костишин, 80) – Шулянський (Смирний, 62), Філіппов (Логінов, 90+3), Беззера (Мишньов, 80)

Запасні: Макаренко, Шевченко, Ващенко, Скорко, Кампуш, Козак, Погорілий

Головний тренер - Руслан Ротань

«Колос»: Горох – Цуріков, Бондаренко, Шершень, Поправка – Демченко, Гагнідзе – Третьяков (Гусол, 61), Оріховський (Криворучко, 61), Велетень (Ільїн, 61) – Паулаускас (Безбородько, 73)

Запасні: Пахолюк, Мисак, Кукош, Бурда, Денисенко, Салабай

Головний тренер - Олександр Поздєєв 

Арбітр: Заброда Клим

Асистент 1: Єрмоленко Руслан

Асистент 2: Петраков Євген

4-й арбітр: Причина Софія

Делегат: Косевич Олександр