Назад

Наступна новина

6 тур. Колос - ЛНЗ. Анонс матчу!

Колос

15.09.2024

В понеділок, 16 вересня, Ковалівка приймає матч 6-го туру VBET Української Прем'єр-ліги, в якому наш "Колос" зіграє проти черкаської команди "ЛНЗ". 

На даний момент ковалівці посідають 15-у сходинку в турнірній таблиці, набравши 2 очки (дві нічиї в п'яти матчах), а черкаська команда розташувалася на четвертій позиції, маючи 9 очок (три перемоги, дві поразки). 

В минулому сезоні у 13-му турі команди зіграли в Черкасах внічию 1:1 (Сергій Шестаков - Вадим Мілько), а у 28-му турі в Ковалівці "Колос" потупився гостям 1:3. Валерій Бондаренко відкрив рахунок в середині першої половини, але перед перервою стався автогол Олександра Чорноморця, а у другому таймі голи Наумця та Ейнела принесли перемогу "ЛНЗ". 

Старт в нинішньому чемпіонаті ковалівцям не вдався - ми вже втратили багато очок, тому сподіваємося що у грі проти "ЛНЗ" наші хлопці продемонструють свої найкращі якості та повернуться на переможну ходу. Трансляцію гри дивіться на УПЛ-ТБ, стартовий свисток - о 18:00. 

Звісно, нашим хлопцям потрібна підтримка на трибунах - тому збираємося у понеділок, 16 вересня на стадіоні "Колос" та підтримуємо нашу команду разом! У перерві матчу ведучий розіграє ігрову футболку "Колоса" нової колекції та ігровий м'яч з автографами гравців серед вболівальників, які придбають програмки на гру "Колос" - "ЛНЗ". 

VBET Українська Прем'єр-ліга. Сезон 2024/25. 6-й тур. 
16 вересня 2024 р.; 18:00. с.Ковалівка (Київська обл.), стадіон «Колос»

«Колос» (Ковалівка) – «ЛНЗ» (Черкаси) 

Головний арбітр: Когут Олег
Асистенти: Юхименко Михайло, Гашков Євген
4-й арбітр: Сташук Ігор
Делегат: Прокопович Геннадій
Спостерігач арбітражу: Труханов Костянтин
Арбітр VAR: Шандор Олександр
Асистент арбітра VAR: Стрілецька Марина
Спостерігач арбітражу VAR: Володін Володимир