Назад

Наступна новина

9 тур ДЮФЛУ Академії «Колоса» - дві перемоги та дві нічиї

U-17

01.11.2021

Чотири команди Академії «Колоса» провели свої матчі в рамках Вищої ліги ДЮФЛУ. У 9-му турі наші юні футболісти здобули дві перемоги та двічі зіграли внічию.  

Наша наймолодша команда «Колос» U-14 продовжує свою переможну ходу, здобувши дев'яту поспіль перемогу в чемпіонаті! Цього разу хлопці Олега Давиденка переграли у гостях чернігівську «Юність» 2:0 завдяки голам Назара Урбана та Іллі Кокори. В активі ковалівців 27 очок, а різниця м'ячів - 43:2. 

Внічию 1:1 вдома зіграв «Колос» U-15, який розійшовся миром із однолітками «Юності». У наших відзначився Назар Коберник. В турнірній таблиці у ковалівців U-15 наразі 11-ть очок і шоста сходинка. 

«Колос» U-16 зіграв також внічию 1:1 з чернігівською «Юністю», але на виїзді. У ковалівців провів гол Дем'ян Єсін (найкращий бомбардир турніру), і це була лише перша втрата очок нашої команди в чемпіонаті. Після першого кола «Колос» U-16 впевнено посідає першу сходинку, набравши 25 очок (різниця м'ячів - 27:7). 

І нарешті, найстарша команда «Колос» U-17 здолала вдома «Юність» 1:0 завдяки голу, який забив Валентин Кривенко. Ця перемога дозволила ковалівцям набрати 18 очок в таблиці і піднятися на друге місце. А лідирує "КДЮСШ-15" (Київ) - 20 очок.