Назад

Наступна новина

Анонс матчу 3 туру УПЛ Чорноморець - Колос

Колос

16.08.2024

 У п'ятницю, 16 серпня, "Колос" проведе в Одесі матч 3-го туру Української Прем'єр Ліги VBET сезону 2024/2025, в якому зіграє проти "Чорноморця". Стартовий свисток запланований на 15:30. 

Наразі наша команда після двох турів посідає одинадцяте місце, маючи в активі два набрані бали (дві нічиї). А моряки на передостанній, п'ятнадцятій позиції. У команду повернувся головний тренер Олександр Бабич, але старт вийшов невдалим - в двох матчах дві поразки (від "Кривбаса" 0:1 у гостях та від "Зорі" 0:1 вдома). 

Якщо згадувати історію, то це буде восьме очне протистояння між командами - у "Чорноморця" дві перемоги, у "Колоса" три, і ще два рази була зафіксована нічия. Різниця м'ячів - 7:6 на нашу користь. А ось у матчах в Одесі повна перевага моряків - в трьох поєдинках дві перемоги "Чорноморця" та одна нічия, при різниці 4:0 на користь одеситів. 

Відзначимо, що 150-й матч в УПЛ може провести Денис Безбородько, якщо візьме участь у грі; а Павло Оріховський може забити 20-й гол в УПЛ. 

Перед початком матчу "Чорноморець" - "Колос" наша прес-служба організує традиційне передматчеве включення зі стадіону, де ведуча Олександра Гончаренко та її гості поділяться своїми емоціями та новинами перед цією грою. Стартуємо о 14:45!

VBET Ліга 2024/2025. 3 тур
м.Одеса, стадіон "Чорноморець", 16.08.24; 15:30

Чорноморець (Одеса) - Колос (Ковалівка)

Арбітр: Заброда Клим
Асистенти: Оганесян Дмитро, Остапчук Василь
4-й арбітр: Цибулько Євген
Делегат: Сушко Геннадій
Спостерігач арбітражу: Шандор Андрій
Арбітр VAR: Афанасьєв Олександр
Асистент арбітра VAR: Нижник Віктор
Спостерігач арбітражу VAR: Можаровський Юрій