Назад

Наступна новина

Дякуємо, Євгеній Морозко!

Колос

04.07.2022

Екс-гравець "Колосу" Євгеній Морозко продовжить свою кар'єру в житомирському "Поліссі".

Євгеній Морозко уклав свій перший професіональний контракт у 2011 році, зі столичним «Арсеналом», у кладі якого зіграв 10 матчів у молодіжній першості. В 2012 році перейшов до складу «Севастополя-2». Дебютував на професіональному рівні 12 квітня 2012 року в виїзному матчі 18-го туру групи Б другої ліги чемпіонату України проти горностаївського «Миру». В тому матчі севастопольці поступилися з рахунком 0:2. Євгеній вийшов на поле на 90-й хвилині, замінивши Володимира Сечіна. За час свого перебвання в «Севастополі-2» зіграв 17 матчів.


В 2013—2014 роках захищав кольори вишгородського «Діназу», який виступав у чемпіонаті Київської області. 
З кінця 2014 року виступав в ковалівському «Колосі». В складі нашого клубу відзначився першим голом у професіональній кар'єрі. Сталося це 30 серпня 2015 року в виїзному матчі 6-го туру другої ліги чемпіонату України проти кременчуцького «Кременя». Матч завершився перемогою «Колоса» з рахунком 3:1. Морозко вийшов на поле на 76-й хвилині, замінивши Василя Коропецького. Разом з «Колосом» пройшов шлях від аматорського рівня до УПЛ та Ліги Європи. Він був єдиним діючим гравцем в команді, який подолав цей шлях. 

Всього за "Колос" Євгеній зіграв 150 матчів, в яких забив 11 голів.

 

На своїй сторінці в інстаграм Морозко подякував нашому клубу та вболівальникам за незабутні 7 років у Ковалівці:

"Дякую хочу сказати …
Клуб який був для мене и залишиться рідним ! Дякую за ці 7 років життя ! Пам’ятаю всі моменти пережиті командою з чемпіонату області , чемпіонство другої ліги , срібні медалі першої ліги та вихід до УПЛ , зайняті еврокубкові місця , та матчі в лізі Европи .. Дякую всьому персоналу який був на моєму шляху , вам наснаги фарту и міцного Здоровья! Дякую партнерам по команді, тренерам які вкладали душу в цей клуб , в розвиток КК з самого початку наших кроків до нашої мрії! Дякую велике президенту клуба Засуха Андрію Анатолійовичу 🤝за співпрацю , за те що ви робили і робитимете для цієї сім‘ї Колос Ковалівка… і окрема велика подяка вболівальникам , які підтримували мене завжди …👏👏👏 до зустрічі ФК Колос Ковалівка❤️ @fckoloskovalivka
Миру нам усім, Слава Україні🙏🇺🇦".

Футбольний клуб "Колос" дякує тобі Євгене за професіоналізм та відданість своїй справі. Ти був справжнім улюбленцем ковалівських вболівальників і ми впевнені, що таким і залишишся.

Удачі в новому клубі і до зустрічі в Прем'єр-Лізі!