Назад

Наступна новина

"Динамо" - "Колос" 0:0

Колос

13.11.2022

VBET ЛІГА. Сезон 2022/23. 13-й тур. 
13 листопада. 15:00. Київ. «Динамо» ім.В.Лобановського.

«Динамо» (Київ) – «Колос» (Ковалівка) 0:0
 

Попередження: Попов, 25, Кабаєв, 48, Сирота, 90+4, Сидорчук, 90+5 - Оріховський, 14, Ільїн, 26, Мілько, 62, Болбат, 83, Богданов, 90+5
Вилучення: Попов, 68 (повторне попередження)
  
«Динамо»:
1.Бущан, 2.Вівчаренко (44.Дубінчак, 65), 4.Попов, 5.Сидорчук-к, 7.Кабаєв (22.Антоніус, 65), 8.Шепелєв (34.Сирота, 71), 15.Циганков, 20.Караваєв, 25.Забарний,29.Буяльський, 41.Бєсєдін (19.Гармаш, 46). 
Запасні: 35.Нещерет, 74.Ігнатенко, 6.Бурда, 9.Ентоні, 18.Андрієвський, 21.Кравченко, 28.Кулач, 94.Кендзьора.

Головний тренер – Мірча Луческу.


«Колос»: 25.Волинець, 44.Чоботенко, 3.Гончаренко, 35.Золотов, 69.Ільїн, 15.Чорноморець, 14.Мілько-к (99.Задоя, 81), 10.Оріховський (90.Богданов, 70), 47.Мякушко (19.Соловйов, 90+4), 9.Смирний, 22.Безбородько (23.Попов, 70).
Запасні: 33.Маханьков, 72.Фесюн, 24.Зозуля, 29.Ємець, 4.Ставничий, 8.Велетень, 76.Тутєров, 7.Лисенко. 

Головний тренер – Ярослав Вишняк.

 

Головний арбітр: Ігор Пасхал
Асистенти арбітра: Денис Марченко, Руслан Єрмоленко
Четвертий арбітр: Віктор Копієвський
Делегат: Юрій Нестрига
Спостерігач арбітражу: Олександр Кран


В цьому матчі Ярослав Вишняк не міг розраховувати одразу на трьох гравців групи атаки, які належать саме "Динамо" - це Євген Смирний, Євген Ісаєнко та Денис Кузик. В такій ситуації, можливість потрапити до заявки отримав молодий форвард команди U-19 Тімур Тутєров, який таким чином був винагороджений за старанність та свої результаті в чемпіонаті U-19.


Історія протистоянь цих команд говорить звичайно на користь киян, проте, окрім болючих, має також і приємні спогади для ковалівців. Те, що цей чемпіонат особливий в усіх аспектах, стало відомо із самомго його початку, тому робити прогнози варто з обережністю. Звісно, ковалівським вболівальникам, хочеться завжди бачити і хороший футбол і результат від своєї команди, проте кожні 90 хвилин кожного окремого матчу можуть бути непердбачуваними, а від того і цікавими.


"Динамо" на правах господаря та фаворита пари розпочало матч активніше і з перших хвилин стало зрозуміло, хто сьогодні буде грати першим, а хто другим номером. "Колос" сів на свою половину поля і зустрічав суперника в середній зоні, вичікуючи свій шанс на контратаку. Такий шанс випав вже дуже швидко, на 11-й хвилині Забарний помилився при першій передачі, а поті ще й підсковзнувся, що дало можливість ковалівцям розігнати швидку контру. Нажаль, остання передача Мякушка на Болбата була не зовсім зручною для швидкого входу до штрафного майданчику та удару і врешті Попову вдалось нейтралізувати цю загрозу.


Кияни ж намагались досягти успіху за допомогою дальніх ударів, але відстань та позиція останніх дозволяли Волинцю без проблем нейтралізовувати ці загрози його воротам. На 25-й хвилині стався суперечливий епізод, який був трактований на користь киян, а Олег Ільїн отримав попередження за симуляцію, за навмисне падіння, на думку рефері, у штрафному майданчику. Хоча повтори цього епізоду, як мінімум, залишають дане питання відкритим, яке ми залишимо на совісті (читай кваліфікації рефері та його асистента).
Підсумовуючи перший тайм, можна сказати, що "Колос" виконав план на нього - компактний та структирний захист та швидкий перехід з оборони в атаку за такої можливості. Нулі на табло "Динамо" залишали інтригу на другий тайм і позитивні думки на кінцевий результат матчу.


Другий тайм команди почали лише з однією зміною на двох: у "Динамо" інертного в першому таймі Бєсєдіна замінив Гармаш. Кияни знову з перших хвилин спробували досягти бажаного, а саме забити м'яч у ворота Волинця, проте ковалівці організовано тримали оборону, не забуваючи і про чужі ворота. Так, на 61-й хвилині непогано пробивав Оріховський і Бущан не без проблем впорався з цим ударом. Так, "Динамо" тиснуло і гра переважно відбувалась на половині поля "Колосу", але ніяк не можна було сказати, використовуючи всім відомий шаблон, що гол назріває.
На 68-й хвилині "Динамо" залишилось в меншості. Спрацювала швидка контратака, в якій Мякушко вкотре увімкнув свою фірмову швидкість та не залишив вибору Попову - фол, друга жовта та вилучення. Луческу одразу ж зняв Шепелєва, замість якого вийшов Сирота і гра продовжилась у форматі 10х11. 

На 79-й хвилині найкращий шанс у "Динамо", на цю хвилину, змарнував Антоніус, який пробив вище порожніх воріт буквально з кількох метрів.

На 87-й хвилині класний сейв у виконанні Волинця після удару Сидорчука і ми зітхаємо з полегшенням.
У підсумку нульова нічія, у бойовому та цікавому матчі, результат якого можна сміливо називати логічним з огляду на ті події, які відбувались сьогодні на футбольному полі.