Назад

Наступна новина

«Динамо» - «Колос»: Анонс матчу 6 туру VBET Ліги

Колос

27.08.2021

У суботу 28 серпня «Колос» проведе матч 6 туру VBET Ліги сезону 2021/2022, в якому зіграє на НСК «Олімпійський» проти чинного чемпіона київського «Динамо»! 

Це буде важке, але цікаве випробування для ковалівців, адже динамівці бажають захистити своє чемпіонське звання у цьому сезоні. Але, як показала гра 4 туру, команда Мірчі Луческу має проблеми. «Інгулець» на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського зміг відібрати у киян очки, програючи по ходу гри 0:1, і завершивши поєдинок нічиєю 1:1. 
Хоча, всі інші матчі в чемпіонаті столичні виграли – у «Вереса» (4:0), у «Зорі» в гостях (2:1), у «Миная» (2:0), та у «Десни» (4:0). Після 5-го туру «Динамо» посідає першу сходинку в турнірній таблиці, набравши 13 очок і випереджаючи «Шахтар» та «Десну» на один бал. 

«Колос» наразі на дев’ятій позиції із п’ятьма набраними очками, але у наших одна гра в запасі. У минулому турі «Колос» при дуже змістовній грі поступився вдома «Олександрії» (0:1) і тепер цікаво буде побачити, як хлопці Руслана Костишина будуть виглядати на фоні головного претендента на чемпіонство.

Всього «Динамо» та «Колос» провели сім офіційних матчів – шість в УПЛ і один в Кубку України. В УПЛ чотири рази вигравали кияни, одного разу ковалівці, і одного разу була зафіксована нічия. Нічия в основний час була і у чвертьфінальному кубковому поєдинку минулого сезону, хоча «Колос» і поступився потім у серії пенальті. А ще згадаємо, що два роки тому наші хлопці переграли динамівців 3:1 у контрольному передсезонному матчі. Статистика особистих зустрічей говорить нам про те, що «Колос» для «Динамо» не дуже зручний суперник і легких прогулянок для киян у матчах з нами ніколи не було. 

Матч «Динамо» - «Колос» пройде на полі НСК «Олімпійський» у суботу 28 серпня, а стартовий свисток пролунає о 19:30. Вболівальники «Колоса» мають змогу підтримати нашу команду безпосередньо на головному стадіоні країни, а для тих, хто не зможе бути на трибунах, наша прес-служба організує текстовий онлайн. Пряма ж трансляція поєдинку відбуватиметься на телеканалі «2+2», а також на Youtube-каналі «Динамо» (Київ):

Вболіваємо за хлопців Руслана Костишина разом!

 

Vbet Ліга. Сезон 2021/2022. 6 тур
НСК «Олімпійський» (Київ), 28.08.2021, 19:30
«Динамо» (Київ) - «Колос» (Ковалівка)