Назад

Наступна новина

ДЮФЛУ. 6 тур. Команди Академій Колоса та Динамо зіграли між собою

U-17

14.10.2023

Команди нашої Академії провели свої матчі у шостому турі Дитячого-юнацької футбольної ліги України сезону 2023/2024, де нашими суперниками були юнаки київського "Динамо". На жаль, ковалівські команди поступилися у всіх чотирьох зустрічах. 

Ближче за всіх, щоб відібрати очки у динамівців, був "Колос" U-16, який мінімально поступився 1-2. Кияни наприкінці першого тайму відкрили рахунок з пенальті, але по перерві Захар Захарків зрівняв результат. На третій компенсованій до основного часу хвилині гості провели контратаку і Мирослав Романюк приніс перемогу "Динамо" U-16. 

Після шостого туру "Колос" U-16 посідає третє місце Вищої ліги ДЮФЛУ, набравший 13 очок. Попереду лише "Шахтар" та "Динамо".

Також вдома поступилися динамівським одноліткам і гравці "Колоса" U-14, але з рахунком 0:8. В першій половині наші пропустили тричі, а в другому таймі гра гостям давалася дуже легко. Після шостого туру ковалівці посідають четверте місце в таблиці (10 очок).

На полі динамівської Академії на Нивках поступилися і інші наші дві команди. "Колос" U-17 програв із рахунком 0:5, а ось "Колос" U-15 із результатом 0:2. Відзначимо, що наші п'ятнадцятирічні юнаки перший м'яч пропустили вже на 30-й секунді гри, а другий вже у компенсований до другого тайму час.  Після шостого туру "Колос" U-17 йде на четвертій позиції Вищої ліги (12 очок), а "Колос" U-15 на шостій сходинці (5 очок).