Назад

Наступна новина

ДЮФЛУ. Команди Академії Колос провели матчі 5 туру

U-17

09.10.2023

Минулими вихідними команди нашої Академії провели свої матчі у п'ятому турі Дитячого-юнацької футбольної ліги України сезону 2023/2024, під час яких здобули три перемоги та одного разу зіграли внічию.

Наша найстарша команда "Колос" U-17 (тренер Володимир Далекий) на нашій базі у Софіївській Борщагівці просто декласувала вишгородську "Чайку" 15-0! Покер оформив Нікіта Дорош, який вийшов у другому таймі на заміну. По хет-трику у свій актив записали Даніїл Сидоренко та Іван Середюк. Також голами відзначилися Олександр Гайдук (двічі), Нікіта Цілик, Антон Чемер, а ще одного разу захисник гостей зрізав м'яч у власні ворота.  

Також вдома грала із однолітками вишгородської "Чайки" наша команда "Колос" U-15 (тренер - В'ячеслав Нівінський), яка розписала мирову 1-1. Наші хлопці пропустили у першому таймі з пенальті, проте на початку другої половини Михайло Засько, який по перерві вийшов на заміну, зрівняв рахунок.

"Колос" U-16 (тренер Олег Давиденко) грав на виїзді проти команди "Чернігівщина" та розбив господарів з рахунком 6-0. У ковалівців двічі відзначилися Ярослав Гацько та Даниіл Шепетько, і по голу провели Захар Захарків та Євген Корсак.

А "Колос" U-14 (тренер Андрій Олійник) переміг одноліток з "Чернігівщини" 2-0 завдяки голам Антона Рудника та Макима Олійника.

Молодці, хлопці! Так тримати і надалі!