Назад

Наступна новина

ФК Колос - нам 12 років!

Колос

12.02.2024

12 лютого виповнюється 12 років із дня заснування футбольного клубу "Колос" (Ковалівка)! 

За цей час із сільської команди ми перетворилися на потужний футбольний проект, у якому честь клубу захищають основна команда, юнацька, жіноча, а окрім цього у нашій системі - Академія дитячо-юнацьких команд різних вікових категорій. 

За 12 років футбольного життя наша основна команда здобувала перемоги та кубки на аматорському рівні, піднялася з Другої ліги чемпіонату України до Першої, а далі у Премʼєр-лігу. Двічі ковалівці представляли Україну у єврокубках - у Лізі Європи та у Лізі Конференцій. Починаючи з сезону 2019/2020 "Колос" є постійним учасником УПЛ і знову ставить завдання пробитися у єврокубки. Наша жіноча команда вигравала Першу лігу та бронзу Вищої ліги, а також виступала у фіналі Кубка України. Наразі у наших дівчат також єврокубкова мета - пробитися у жіночу Лігу чемпіонів. 

Дванадцяту річницю з дня заснування ФК "Колос" відзначає з думками про наших воїнів, які боронять рідну землю від російських загарбників. Наш клуб постійно допомагає Силам оборони України і буде надалі робити все можливе задля нашої спільної перемоги. 

Вітаємо із цією датою всіх наших вболівальників, працівників клубу, футболістів, адміністрацію та керівництво. Далі тільки більше!