Назад

Наступна новина

Головна команда Колос стартує у новому сезоні. Анонс!

Колос

03.08.2024

Слідом за нашими юнаками, які відкрили новий сезон у суботу, свій шлях у чемпіонаті 24/25 розпочинає і наша головна команда "Колос". У неділю, 4 липня, ковалівці зіграють у гостях проти "Оболоні". Стартовий свисток запланований на 15:30. Пам'ятаємо, що і рік тому ми теж відкривали сезон гостьовою грою з оболонцями, і той поєдинок завершився внічию 0:0. Як і гра другого кола, яка також була безгольовою. 

Наш тренерський штаб розпочав підготовку до нового сезону в Ковалівці, а в команді відбулися значні зміни. Попрощалися ми із нашим голкіпером Кірілом Фесюном, який прийняв пропозицію донецького «Шахтаря» та підписав контракт з чинними чемпіонами України. Вадим Мілько завершив свою славну кар’єру гравця та увійшов до тренерського штабу нашої юнацької команди «Колос» Ю-19, а ось Андрій Богданов та Олександр Чорноморець залишили ковалівський клуб через закінчення контрактів. Роман Гончаренко повернувся у «Верес», а Андрій Тотовицький у «Шахтар». З форвардом Лукасом Рангелом клуб припинив співпрацю за обопільною згодою сторін, як і з Кірілом Поповим, який перейшов на правах вільного агента у «Чорноморець». Натомість до «Колоса» приєдналися вінгер Даніїл Алефіренко, опорний півзахисник Ігор Харатін, центральний півзахисник з Грузії Ніка Гагнідзе та атакувальний півзахисник Максим Третьяков. Також у "Шахтаря" був орендований центральний захисник Едуард Козік. 

Традиціійно під час літніх зборів у команди було багато спарингів. 17 червня ковалівці вийшли з відпустки і за кілька днів провели перший спаринг. У Калинівці нашим суперником була команда Першої ліги "Лівий берег", а ковалівці здобули перемогу 3:2. За тиждень команда переграла команду ЮКСА 1:0. На початку липня хлопці Олександра Поздєєва перемогли «ФК Кудрівка-Нива» 3-1, за тиждень зіграли з командою Першої ліги «Вікторія» Суми 0-0, а наступного дня в красивому стилі переграли одеський Чорноморець 3:1.

21 липня «Колос» провів одразу два спаринги різними складами проти рівненського «Вереса». Перша гру пройшла у Бучі на стадіоні «Центральний» і завершилася впевненою перемогою ковалівців 3-0, а у повторному контрольному поєдинку «Колос» та «Верес» зіграли у Ковалівці внічию 1:1. Заключні спаринги ковалівці провели наприкінці місяця. У Калинівці наша команда переграла представника першої ліги «Діназ» 3-0, а у Ковалівці вже інший склад поступився «ЛНЗ» 1-2. На цьому програма контрольних матчів була завершена і команда почала готуватися бузпосередньо до гри проти "Оболоні". 

Пряму трансляцію поєдинку 1-го туру нового чемпіонату "Оболонь" - "Колос" ви зможете подивитися на УПЛ-ТБ, а перед грою наша прес-служба організує пряме включення зі стадіону "Оболонь Арена", де ведуча Олександра Гончаренко та її гості будуть ділитися своїми думками стосовно старту в новому сезоні. Стартуємо о 14:45 на нашому Ютуб-каналі: