Назад

Наступна новина

Ярослав Вишняк: «Ми зобовʼязані були брати очки»

Колос

28.08.2023

Післяматчевий коментар головного тренера «Колоса» Ярослава Вишняка щодо гри з «Шахтарем»:

«Враження від матчу негативні. Я вважаю, що по такій грі - те, як вона складалася через вилучення у «Шахтаря», ми могли брати очки, і ми зобовʼязані були брати очки. Бодай нічию, це на мій погляд. 

Простими словами клас «Шахтаря» вищий, вони створили моменти, які реалізували. А далі грали по рахунку.  Клас гравців групи атаки суперника виявився вищим, ніж клас групи гравців «Колоса».

Ми постійно шукаємо гравців, які можуть підсилити нашу команду. Але у нас і так великі зміни. В міжсезоння десять гравців нас покинули, вісім новачків - достатньо суттєво змінився склад. І ми продовжуємо пошук гравців, які можуть підсилити групу атаки. Не хочеться це все озвучувати, адже багато трансферів зривається в останній момент. Через війну в Україні гравці починають сумніватися, хоча дають попередню згоду. Чим ближче до підписання контракту, тим частіше зриваються угоди. У нас вже таке було не один раз. Ми сподіваємося, що нам вдасться підписати одного-двох гравців до закриття трансферного вікна. Але гарантувати це ніхто не може, і це не завжди від нас залежить» - підкреслив Ярослав Васильович.