Назад

Наступна новина

КМ. "Поділля" - "Колос" - 3:2

Колос

17.07.2021

У п’ятницю 16 липня «Колос» провів у Хмельницькому контрольний поєдинок проти «Поділля», поступившись з рахунком 2:3.

На початку гри Олександр Воловик реалізував пенальті за фол проти Ігоря Карпенка, проте у середині першої половини Кирило Петров після подачі з кутового зрівняв рахунок – 1:1. У першому таймі ковалівці мали виходити вперед, проте Анатолій Нурієв не реалізував одинадцятиметровий.

На 62-й хвилині арбітр призначив ще один пенальті, але тепер вже у ворота «Колоса». Воловик оформив дубль і рахунок змінився на 2:1. Наші хлопці кинулися відіграватися, але забити ніяк не вдавалося. А ось господарі за 5 хвилин до завершення основного часу розіграли штрафний і збільшили перевагу - відначився орендований “Поділлям” у “Колоса” Станіслав Коваль, вдало зігравши на добиванні – 3:1. В компенсований арбітром час «Колос» розіграв кутовий і Альваро Нгамба дальнім ударом засмутив свою колишню команду – 3:2. Нагадаємо, що "Поділля" очолює молодший брат Руслана Костишина - Віталій Володимирович, а обидва тренери отримали великий обсяг інформації щодо своїх команд перед стартом нового сезону.  

 

Контрольний матч.

Хмельницький, 16.07.2021

"Поділля" - "Колос" - 3:2 (1:1)

Голи: Воловик (5-пен.; 62-пен.) - Петров (17), Нгамба (90+2)

"Колос": Маханьков, Гавриш (К), Павловец, Золотов, Петров (Ільїн),, Саків (Нгамба, 76), Мілько, Богданов, Нурієв (Сітчінава, 46), Чурко, Д.Костишин (Сорокін, 67)

Головний тренер - Руслан Костишин

На цьому контрольні поєдинки ковалівської команди у це міжсезоння завершенні. Далі лише офіційна гра 1-го туру VBET ліги проти рівненського "Вереса". Цей поєдинок відбудеться вже 24-го липня у Луцьку на місцевому стадіоні "Авангард". Початок матчу о 17:00.

 

А вже 30-го липня "Колос" зіграє і перший домашній матч сезону 2021/22. В рамках 2-го туру VBET ліги до Ковалівки завітає харківський "Металіст 1925". Початок матчу на стадіоні "Колос" о 21:00. Щодо продажу квитків на цей матч, інформація з'явиться на нашому сайті вже наступного тижня. Слідкуйте за новинами!