Назад

Наступна новина

"Колос" U-15 переміг на Меморіалі В.Хмельницького

U-15

13.02.2023

Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 2008 р.н. «Меморіал В.Хмельницького» пройшов минулими вихідними в манежі "Динамо" у Віті-Літовський. Турнір зібрав 9 команди, які були поділені на 3 групи по 3 команди. На другому етапі були створені нові групи, де переможці груп розіграли між собою 1-3 місця, другі команди 4-6 відповідно і так далі.

 

На першому етапі "Колосу" в суперники по групі дістались столичні "Динамо" та "Арсенал". Канонірів ковалівці обіграли з рахунком 1:0, а динамівців з рахунком 5:2. Заради справедливості варто сказати, що кияни виступали складом на рік молодшим ніж інші учасники.

 

На другому етапі в нашій групі, де розігрувались медалі, "Колос" поступився львівським "Карпатам" 1:0 та переміг київське ДЮСШ-15 7:0. В свою чергу "Карпати" поступились ДЮСШ-15 з рахунком 1:0 і таким чином три команди набрали по 3 очки. В такому випадку перемогу в групі і турнірі святкувала саме наша команда, оскільки її різниця забитих та пропущених м'ячів була кращою ніж у суперників. 

Серед індивідуальних нагород, одразу два призи дістались ковалівцю Назарію Урбану, якого було визнано кращим гравцем турніру, а також він забив найбільше голів у турнірі - 4.

Вітаємо хлопців та їх тренера Олега Давиденка з цією перемогою та бажаємо не зупинятись на досягнутому!