Назад

Наступна новина

"Колос" U-19 припинив боротьбу на Меморіалі О.Макарова

Колос U-19

28.01.2023

Меморіал Олега Макарова-2023. Чвертьфінал

28.01.2023р. НТБ "Колос". 13:00

"Колос" U-19 (Ковалівка) - "Дружба" (Мирівка) 0:3

Голи: Мачуленко, 23, Порохня, 69, Недоля, 76 (пен.)

 

"Колос" U-19: Друі, (Біценко, 61)), Шершень (Федоренко, 46), Канаєв-к (Дзюба, 61), Поправка (Кривенко, 46), Корнійчук (Биков, 46), Криворучко (Андрущенко, 46), Безручук (Кратов, 46), Зегрюк (Денисенко, 46), Гусол (Шалабай, 61), Кузик (Ковальов, 46), Дубовик (Соловйов, 46).

Старший тренер - Олександр Поздєєв.

 

У чвертьфіналі нашим юнакам дістався суперник дуже пристойного рівня, один з лідер аматорської Київщини та колектив, який будує професійні плани на майбутнє. Та що там казати, "Дружба" з Мирівки є одним з претендентів на перемогу в цьому розіграші Меморіалу Макарова. Але це далеко не означало, що переможець цього матчу був відомий заздалегідь. В першому таймі "Колос" U-19 грав з суперником на рівних, а в деяких ігрових відрізках і переважав того на полі. Створила команда Олександра Поздєєва і кілька дуже небезпечних моментів біля воріт "Дружби", в одному з яких лише каркас воріт врятував мирівчан від пропущеного голу. 

Ковалівці цілком могли би поборотися за вихід до півфіналу, але тренерський штаб нашої команди не став міняти турнірну стратегію, яку з самого початку обрали як підготовчу. Тому на другий тайм, як і в інших матчах, у "Колосу" вийшов інший склад і "Дружба", як кажуть на класі, дотиснула нашу молодь.

"В принципі ми задоволені своїми виступами. Зіграли чотири матчі, подивились на потенційних новачків, спробували у грі молодь з нашої академії. Завдань на турнір пройти як можна далі ми не ставили, тому постійно грали двома складами по тайму. Нажаль, наш умовний другий склад, виглядав трохи слабше і не завжди міг продовжувати ту гру, яку показували хлопці у таймі першому. Але рухаємось далі. Попереду у нас ще більше місяця для підготовки, будемо працювати та набирати форму вже до чемпіонату", - сказав після цього матчу керманич "Колосу" U-19 Олександр Поздєєв.