Назад

Наступна новина

«Колос» зіграв із «Шахтарем» внічию 0:0. Все вирішиться у Казахстані!

Колос

12.08.2021

Першу половину стартового тайму ковалівці повністю тримали м'яч під контролем і проводили позиційні атаки, шукаючи вільні зони. Єдиною неприємністю стало пошкодження Чорноморця. Олександр у зіткненні із Рустемовичем отримав розсічення і надалі грав у медичній пов'язці на голові. 

 

 

Надалі наші подали п'ять (!) поспіль кутових і у ці хвилини було дуже небезпечно біля воріт гостей. За п’ять хвилин «Колос» виконав ще два поспіль кутових - після другої подачі Петров трохи не дістав м'яч головою. «Шахтар» першу організовану атаку провів на 21-ій хвилині і одразу заробив кутовий. Після подачі з кута Букорац розстрілював наші ворота, проте Євгеній Волинець здійснив неперевершений сейв! Українці відповіли ударом Чорноморця - Саша пробив метрів з двадцяти, але м'яч пролетів біля хрестовини воріт казахів. 

 

Надалі гості активізувалися і провели кілька гострих атак - Атанаскоскі пробивав з лівого флангу - біля стійки, ще був дуже небезпечний штрафний по центру - Рустемович вдарив вище воріт. Пізніше казахи спочатку заробили кутовий, а згодом відбувся удар головою - Волинець забрав м'яч. 

 

 

Ближче до перерви «Колос» повернув собі ініціативу і тримав у напрузі захисні порядки гірників, проте до ударів справа не доходила. По перерві замін не було, і другий тайм розпочався із атак ковалівців - Денис Костишин протягнув м'яч правим флангом, але його простріл перехопив воротар "Шахтаря". Дивлячись на те, що потрібно освіжити гру, Руслан Костишин згодом провів подвійну заміну. Замість Володимира Лисенка вийшов Ніка Сітчінава, також пішов відпочивати В'ячаслав Чурко - замість нього вийшов Олег Ільїн. Тим часом, наші продовжували нагнітати. Богданов на 55-ій хвилині пробив зі штрафного, м’яч влучив у стінку, а удар Задої після підбирання прийшовся вище воріт. Згодом Сітчінава заробив штрафний біля правого кута - після подачі Богданова гості вибили м'яч, а удар Дієго був вище воріт. 

 

Надалі «Колос» постійно був в атаках - дуже активничав Сітчінава. І на 70-ій хвилині наші протягом двох хвилин могли забивати. Спочатку Сітчінава кинув у прорив Дієго, але його простріл на Костишина перервав Буйволов. А потім бразилець Дієго мав відзначатися голом, але м'яч влучив у зовнішній бік стійки воріт.

 

 

Гостям стало ще важче за п’ятнадцять хвилин до завершення основного часу. Атанаскоскі отримав друге попередження за фол проти Золотова і побачив перед собою червону картку. І надалі на полі був тільки «Колос», який шукав удачу в масованих атаках. До того ж, на 83-ій хвилині замість Дениса Костишина вийшов свіжий Анатолій Нурієв, який одразу включився у роботу. Але два неймовірні шанси стати автором гольової передачі були у Ільїна. На останніх хвилинах гри Олег спочатку увірвався з лівого флангу, але його простріл перервав голкіпер "Шахтаря". А за пару хвилин знову був простріл від Ільїна, але ніхто з партнерів на м'яч не встиг!

 

 

У підсумку – 0:0, гості витримали натиск і тепер все вирішиться у Казахстані. Матч-відповідь відбудеться у Нур-Султані 10 серпня о 17:00 за київським часом. Вболіваємо за наших разом!

 

 

Ліга Конференцій УЄФА 2021/2022.

Перший матч третього кваліфікаційного раунду. 

05.08.2021, 21:00. Україна. Київська обл., с.Ковалівка. Стадіон "Колос" 

"Колос" (Ковалівка, Україна) - "Шахтар" (Караганда, Казахстан) – 0:0 (0:0)

Вилучення: Атанаскоскі (76)

 

«Колос»: 25.Волинець Є., 9.Дієго С., 35.Золотов Н., 90.Богданов А., 13.Гавриш В. (К), 99.Задоя Є., 18.Костишин Д. (11.Нурієв А., 83), 7.Лисенко В. (49.Сітчінава Н., 54), 5.Петров К., 15.Чорноморець О., 20.Чурко В. (69.Ільїн О., 54)

Запас: 33.Маханьков В. (В), 14.Мілько В., 38.Нгамба А., 21.Новак Є., 22.Павловець О., 2.Ром М., 4.Саків Т., 

Головний тренер - Костишин Руслан

 

«Шахтар»: 30.Шацький І. (К), 3.Атанаскоскі Д., 25.Буйволов А., 8.Букорац С., 5.Габишев М. (16.Кибирай Є., 66), 55.Граф І., 15.Мавутор Д., 29.Мітошевич В. (33.Ламанж А., 83), 19.Оміртаєв О. (89.Тошев М., 66), 44.Рустемович Е. (7.Наджарян Г., 83), 99.Шикавка Є. (9.Таттібаєв А., 72)

Запас: 1.Трофимець І., 27.Хозін В., 34.Назімханов А., 10.Умаєв І., 13.Назаренко П., 50.Нурсеїтов Т., 22.Свиридов І.

Головний тренер - Адієв Магомед 

 

Арбітр: Петер Кьесгор (Данія)

Асистенти арбітра: Віктор Скітте, Еспер Даль (обидва - Данія)

Четвертий арбітр: Мортен Крог (Данія)