Назад

Наступна новина

Контрольний день

Колос

05.09.2021

5-го вересня наші команди зіграли контрольні матчі в рамках підготовки до 7-го туру УПЛ.

 

Спершу у Ворзелі  о 12:00 між собою зіграли "Колос" U-19 та Збірна України U-19. За команду Олександра Поздєєва у цій грі були задіяні кілька гравців з головної обойми, а саме: Альваро Нгамба, Мамаду Данфа, Антон Салабай та Кирило Сенько.

В цілому рівна гра, завершилась перемогою підопічних Володимира Єзерського з мінімальним рахунком 1:0. На 55-й хвилині єдиний м'яч у грі у складі збірної провів представник "Динамо" Назар Волошин. Також варто зазначити, що у складі юнацької збірної Україні у другому таймі на полі з'явився представник "Колосу" Олексій Малакі, який зіграв усі 45 хвилин.

А вже о 16:00 розпочався матч у Щасливому, де вже перша команда "Колосу" зустрілась з чернігівською "Десною". Вже в першому таймі в воротах суперника "Колосу" побувало 2 м'ячі. Голами відзначились Богданов та Саків, а обидва результативних асисти були на рахунку Ільїна. Наприкінці першого тайму чернігівці не реалізували пенальті - стійка.

У другому таймі був забитий лише один гол, хоча моментів для взяття воріт вистачало. Завійський розпечатав таки Маханькова на 63-й хвилині матчу. Міг забивати у своій дебютній появі у футболці "Колосу" бразилець Ренан, проте не реалізував вихід сам на сам.

Таким чином "Колос" переміг "Десну" з рахунком 2:1 і команда в гарному настрої продовжує підготовку до офіційної гри чемпіонату проти "Маріуполя".

Квитки на матч "Колос" - "Маріуполь" можна придбати ТУТ.