Назад

Наступна новина

Купуй програмку матчу «Колос» - «Львів» - вигравай круті призи від клубу!

Колос

29.10.2021

Шановні вболівальники! Для тих, хто придбає програмку матчу “Колос” – “Львів” перед поєдинком 13-го туру УПЛ (Ковалівка, неділя 31.10.2021, старт – о 14:00), ми розіграємо п'ять крутих призів від нашого клубу – телевізор LG 43, мобільний телефон Samsung Galaxy A52, мікрохвильову піч Samsung MS23, ігрову футболку з автографами гравців команди, а також стокілограмовий запас цукру!

Вартість програмки – 30 грн., а придбати її можна у фан-зоні на території стадіону “Колос” та у фан-шопі перед центральним входом на стадіон. Розіграш відбудеться у перерві матчу - ведучий та один з керівників клубу завдяки жеребу оберуть щасливчиків.  

Не забуваємо, що вболівальники, які планують відвідати матч 13-го туру VBET Ліги «Колос» - «Львів» у Ковалівці, повинні разом із квитком мати із собою роздрукований сертифікат про КОВІД-Вакцинацію або продемонструвати стюардам сертифікат у додатку «ДІЯ» в мобільному телефоні. Інший варіант – показати стюардам ПЛР-тест на КОВІД, зроблений не раніше, ніж 72 години до початку поєдинку.