Назад

Наступна новина

Людмила Покотило: "Наші трофеї ще попереду"

ЖФК Колос

02.12.2022

Після фіналу Кубка України, в якому "Колос" поступився з рахунком 2:0 полтавській "Ворсклі", тренер нашої команди Людмила Покотило прокоментувала цей матч.

"У "Ворсклі" грають досвідчені гравці, з якими нам об'єктивно ще важкувато боротись. Проте, навіть незважаючи на пропущений швидкий гол і потім після рахунку 0:2, я вважаю ми грали пристойно. Дівчата йшли вперед, створювали моменти, боролися до фінального свистка, за що я їм і вдячна. 

Окремо я хотіла би подякувати ЗСУ за можливість грати в футбол в такий час. Ми дуже цінуємо те, що роблять зараз для країни наші воїни і завжди пам'ятаємо завдяки кому ми маємо можливість сьогодні жити у вільній країні та грати у футбол. Також ми всією командою вдячні керівництву ФК "Колос" та особисто президенту клуба Андрію Засусі за те, що створюють для нас всі умови для того аби дівчата жили, тренувались та грали в найкращих умовах і мали можливість прогресувати як футболістки.

У нас молода команда, але з таким керівництвом, я впевнена, що наші трофеї обов'язково до нас прийдуть, необхідно лише продовжувати наполегливо працювати".