Назад

Наступна новина

Мякушко, Ісаєнко, Кузик - новачки "Колоса"!

Колос

05.02.2022

Шановні вболівальники, раді повідомити, що в нашій команді поповнення! До "Колоса" приєднался три новачки - захисник Денис Кузик, півзахисник Сергій Мякушко та форвард Євгеній Ісаєнко, який вже виступав за ковалівську команду раніше.

Сергій Мякушко - атакувальний півзахисник. Йому 28 років, зріст - 170 см., а вага 68 кг. У Сергія доволі великий послужний список. Він починав кар’єру в «Оболоні», далі було київське «Динамо», зокрема «Динамо-2», де півзахисник провів більшість матчів. Далі були – «Говерла» та «Ворскла».
У сезоні 2019/2020 Мякушко грав за «Карпати», а потім він перебрався до другого іспанського дивізіону, де захищав кольори «Алькоркорну». Надалі була Польща, клуб «Подбескідзе» з Бельска Бьяли. І в осени минулого року Сергій став гравцем «Минаю». В активі гравця є виклик до лав збірної України, де футболіст зіграв один товариський матч в 2017 році проти Словаччини.

...

Денис Кузик – захисник, йому 19 років. Зріст - 180 см., а вага - 79 кг. Він вихованець Академії київського «Динамо». 
25 липня 2021 року Денис дебютував в українській Прем'єр-лізі в матчі «Десна» - «Чорноморець», а в нинішньому сезоні провів 14 матчів за «Чорноморець», де грав на правах оренди. В «Колосі» Кузик також буде грати на правах оренди терміном один рік.

...

Євгеній Ісаєнко – форвард, який дуже добре знайомий ковалівським вболівальникам. Він вже виступав за «Колос» минулого сезону, всього провівши 15 матчів (забив один гол). Його зріст 169 см., а вага 68 кг.
На юнацькому рівні Євгеній забивав дуже багато, зокрема він був найкращим бомбардиром юнацької першості України в сезоні 2017/2018, коли забив 17 м’ячів. Також запам’ятався його покер донецькому «Олімпіку» минулого сезону у складі «Динамо U-21, після чого на нього звернули увагу і він пішов в оренду в нашу команду. Цього разу Ісаєнко знову буде грати в «Колосі» на правах оренди, строк угоди - 1 рік.

Вітаємо наших новачків у клубі, та бажаємо прогресувати в допомогти нашій команді виконати поставлені завдання на цей сезон!