Назад

Наступна новина

Представники «Колоса» повертаються у клуб після матчів збірних

Колос

09.09.2021

Завершився вересневий етап матчів національних збірних, і представники «Колоса» повертаються у розташування клубу. Ми же підіб’ємо підсумки виступів наших хлопців. 

Два захисники збірної Білорусі Ніколай Золотов та Олександр Павловец були викликані на матчі відбору до ЧС-2022, в яких білоруси тричі поступилися – Чехії (0:1), Вельсу (2:3) та Бельгії (0:1). Золотов зіграв у всіх трьох поєдинках, а Павловец залишався у резерві. 

Анатолій Нурієв провів три матчі за збірну Азербайджану, і у всіх трьох зустрічах виходив на заміну – проти Люксембургу (1:2), Ірландії (1:1) та Португалії (0:3). 

Молодіжна збірна України вдало стартувала у відборі ЄВРО-2023, здобувши дві перемоги – над Сербією у гостях (1:0) та над Вірменією у Ковалівці (2:1). Голкіпер «Колоса» Кіріл Фесюн залишався у резерві. 

А ось наш представник у юнацькій збірній України (U-19) Олексій Малакі зіграв у контрольному матчі проти «Колоса» U-19. Наш оборонець провів на полі 45 хвилин, а українські юнаки завершили міні-збір, в якому готувалися до кваліфікаційного раунду Євро-2022 (U-19), що проходитиме в Польщі із 6-го по 12 жовтня.   

І, звичайно, відзначимо тренера воротарів «Колоса» В'ячеслава Кернозенка, який був у штабі Національної збірної України на чолі із Олександром Петраковим. Україна тричі зіграла внічию – у відборі до ЧС-2022 проти Казахстану (2:2) та Франції (1:1), а також у товариській грі проти Чехії (1:1). 

Із поверненням, хлопці!