Назад

Наступна новина

U-19. "Динамо" - "Колос" 3:1

Колос U-19

12.11.2022

Чемпіонат юнацьких команд U-19. Сезон 2022/23. 13-й тур. 
12 листопада 2022р. Київ, НТБ "Конча Заспа". 13:00.

«Динамо» (Київ) - «Колос» (Ковалівка) 3:1
Голи: Маткевич, 25, Горбач, 30, Кремчанін, 70  - Ставничий, 45


Попередження: Бенедюк, 22 
Вилучення: Немає

 

«Динамо»: 1.Ігнатенко, 20.Гусєв, 17.Філатов, 5.Сизонюк, 8.Бенедюк-к, 22.Малиш, 19.Маткевич (7.Слесар, 88), 10.Царенко, 16.Янчишин (6.Котуха, 62), 30.Діалло (13.Кремчанін,  68), 9.Горбач (2.Дзень, 88). 
Запасні: 12.Авраменко, 24.Білоконь, 21.Бойченко, 11.Грохольський, 23.Василець, 25.Зоренко, 15.Тетеря. 
Старший тренер - Ігор Костюк.


«Колос»: 1.Пахолюк, 13.Канаєв, 18.Поправка (5.Корнійчук, 68), 21.Ставничий-к, 6.Безручук, 9.Данилюк (19.Ковальов, 75), 8.Криворучко, 14.Биков, 10.Іродовський (15.Денисенко, 87), 77.Кузик (7.Гусол, 68), 11.Тутєров.
Запасні: 25.Друі, 23.Кривенко, 4.Шершень, 16.Шалабай, 17.Дубовик.
Старший тренер – Олександр Поздєєв.
 
Арбітр: Владислав Орендочка
Асистенти: Олег Якунь, Володимир Асмаковець
Четвертий арбітр: Олексій Бородавка
Спостерігач арбітражу: Олег Деревінський


В останнє команди Ігора Костюка та Олександра Поздєєва зустрічались між собою цього літа, у товариському матчі, коли обидві готувались до поточного сезону. Тоді "Колос" переміг 1:0, але варто сказати, що в офіційних матчах ковалівці ще ніколи не відбирали очок у киян на рівні U-19.


Почали гру команди достатньо обережно. Ніхто не йшов у високий пресинг і кожен дозволяв супернику подовгу контролювати м'яч на власній половині поля. Звичайно, що за атакувальним потенціалом "Динамо" виглядає сьогодні більш солідніше, ніж "Колос". Чого вартий лише сенегалець Діалло, який щоразу створював на своєму фланзі проблеми для ковалівського захиисту.


Проте, будемо відвертими, "Колос" захищався доволі впевнено, а ті атаки, які проводили кияни, загрози воротам Пахолюка не становили. І дуже прикро, що за такої рівної гри, ми пропустили два голи, як кажуть на рівному місці. Перший - наслідок індивідуальної і невимушеної помилки Кузика, коли Роман банально підсковзнувся на прийомі м'ча і його випередив суперник. Пішла передача на правий фланг звідки Маткевич виконував навіс, але так буває, що м'яч звалюється з ноги і залітає у дев'ятку. Пахолюк безсилий, Маткевич зробив вигляд, що так і хотів - кияни повели в рахунку на 25-й хвилині.


Ну а вже зовсім скоро ми пропустили і вдруге. В боротьбі в штрафному майданчику надто картинно (як завжди у киян суроводжуючи голосним криком "ай") впав Горбач, а у рефері вже було повітря в легеняк - миттєвий свисток і вказівка на 11-ву позначку. Сам же "постраждалий" і реалізував цей пенальті - 2:0 на користь "Динамо".
І лише після цього наші хлопці заграли розкуто, так як вони це вміють. Ініциатива перейшла до "Колосу", яка увінчалась забитим на 45-й хвилині м'ячем нашого капітана В'ячеслава Ставничого. Іродовський виконав навіс з кутового, а Ставничий не залишив шансів захиснкам та голкіперу "Динамо" у верховій боротьбі і з лінії воротарського майданчику ударом головою відправив м'яч у сітку. Дуже важливий гол у роздягальню і цілих 45 хвилин гри попереду аби змінити її перебіг на свою користь.


Другу половину "Колос" розпочав дуже активно, навіть можнна сказати по господарські. Постійний контроль м'яча, швидкі переміщення та атаки різними флангами, просто втиснули гравців "Динамо" до власного штрафного майданчику, які в ці хвилини навіть і не думали про атаку. Гол, як кажуть, назрівав, але, нажаль, на 68-й хвилині матчу було оголошено повітряну тривогу і матч було перервано на цілих півтори години. 

Вимушена перерва пішла більше на користь киянам, які з перших хвилин поновлення матчу пішли в активний пресинг. Це дуже швидко принесло їм свої плоди, коли після невдалого виходу з оборони динамівці розіграли м'яч, пішов удар, Пахолюк врятував, але на добиванні першим був гравець "Динамо", на радість їхнім вболівальникам (так, попри заборону присутності глядачів, були й такі).

"Колос" намагався вийти і з цієї ситуації, але врятувати матч за рахунку 3:1 та ще й дограючи його в сутінках, відверто було вкрай важко. Шкода поступатися у грі за рахунком, коли не поступився на полі у боротьбі.

Свій наступний матч "Колос" зіграє вдома, в рамках 14го туру приймаючи однолітків з полтавської "Ворскли".