Назад

Наступна новина

U-19. Кривбас - Колос 2:2

Колос U-19

02.03.2023

Чемпіонат юнацьких команд U-19. Сезон 2022/23. 16-й тур. 
2 березня 2023р. Кривий Ріг, Стадіон "Гірник". 11:00.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Колос» (Ковалівка) 2:2
Голи: Кілєвий 39, Матяш 51 - Іродовський 55 (пен.) Денисенко 58 

Нереалізований пенальті - Іродовський (72хв)


«Кривбас»: 1.Хома, 14.Вілівальд, 19.Карпусь, 7.Кілєвий, 5.Козубенко, 21.Конюхов, 3.Крамаренко, 10.Матяш (1.Вдовиченко, 90+1), 2.Чалик, 11.Циганков (22.Мулик, 74), 6.Брацюнь (18.Білоконь, 88).
Запасні: 12.Рябенко, 23.Омельченко, 24.Шевчик, 8.Юрченко.
Тренер - Вячеслав Нівінський.


«Колос»: 31.Пахолюк, 26.Биков, 18.Поправка, 21.Ставничий-к, 13.Дорош, 14.Безручук, 10.Іродовський, 17.Гусол, 99.Ковальов, 15.Денисенко, 27.Тригуб (9.Кузик, 62).
Запасні: 25.Біценко, 5.Корнійчук, 69.Шершень, 11.Федоренко, 24.Шалабай.
Старший тренер – Олександр Поздєєв.

Попередження: Козубенко 23, Крамаренко 25, Карпусь 80 - Тригуб 25, Ковальов 41
Вилучення: Немає
 
Арбітр: Артем Гординський
Асистенти: Олексій Кравченко, Артем Голік
Четвертий арбітр: Анатолій Ухов
Спостерігач арбітражу: Сергій Возняк

"Кривбас" та "Колос" цією грою відкривали не лише 16-й тур, а й всю другу частину сезону 2022/23. Було дуже цікаво подивитись, як підготувались обидві команди до поновлення чемпіонату загалом і до цього матчу зокрема.
Активніше розпочали ковалівці, які з перших хвилин взяли гру під свій контроль, проте витиснути з цього якусь користь для себе не вдавалось. А перший момент створили господарі. Заробивши право на штрафний удар, гравець "Кривбасу" здійснив прямий постріл по воротах Пахолюка. Іван не з першої спроби зафіксував м'яч і це ледь не завершилось для "Колосу" неприємностями.


У відповідь через 10 хвилин непогано пробивав Артем Гусол, м'яч після удару якого, голкіпер "Кривбасу" перевів на кутовий. Трохи згодом з дальної дистанції пильність Хоми перевірив і Дмитро Іродовський - воротар і тут був на місці.
На 38-й хвилині господарі вийшли вперед, провівши атаку лівим флангом, яку завершив влучним ударом Кілєвий. За мінімальної переваги "Кривбасу" команди пішли на перерву.  


Перша атака "Колосу" у другому таймі на першій же хвилині ледь не стала гольовою, але молодий вихованець нашої академії, який сьогодні дебютував на рівні U-19 Віктор Тригуб пробив вище воріт з дуже вигідної позиції. Так, замість зрівняти рахунок, "Колос" згодом пропустив другий м'яч. Матяш продемонстрував індивідуальну майстерність, змістився з ліва до центру да невідпорно пробив у ближній кут - 2:0. 
Як кажуть у таких випадках, використовуючи боксерську термінологію, "Колос" опинився в хорошому нокдауні, але аж ніяк не в нокауті. Наші хлопці продемонстрували, як характер так і майстерність.
Дмитро Іродовський в ці хвилини взяв на себе роль лідера. На 55-й хвилині він заробив пенальті, який сам же і реалізував, а ще через три хвилини розпочав гольову атаку, яка завершилась другоим голом у ворота "Кривбасу". Тут також варто відзначити і класну передачу нашого новачка, лівого захисника Ігора Дороша, який віддав акцентований пас на Денисенка.   


Далі почались гойдалки, в який обидві команди мали чудові шанси вийти вперед. Спочатку Циганков не зумів переграти Пахолюка в ближньому бою, Іван тут відверто врятував. А потім свої нагоди не використали і ковалівці. Артем Гусол виходив сам на сам, але пробив повз ворота. Дуже класно пробивав із-за меж штрафної Дорош, але влучив в поперечину.
Переламний момент міг статись на 70-й хвилині, коли Іродовський своїми діями заробив другий пеналті у ворота суперника. Нажаль, реалізувати удар з позначки в другий раз Дмитру не вдалось, він пробив низом повз ворота. 
70 ірЗа 5 хвилин до кінця гри матч було перервано через повітряну тривогу і після півгодинної паузи команди продовжили гру. Після поновленя гри команди особливо не ризикували і рахунок вже не змінився. У підсумку бойова нічия, в матчі де важко сказати однозначно, хто саме з команд втратив 2 очки.

В наступному турі на ковалівців чекає непростий виїзд до Львова, де 11-го березня має відбутись гра з місцевим "Рухом".