Назад

Наступна новина

U-19. Оболонь - Колос. Анонс гри юнаків

Колос U-19

26.07.2023

У четвер, 27 липня, юнацька команда «Колос» відкриває новий сезон 2023/2024! У стартовому турі чемпіонату U-19 хлопці Олександра Поздєєва зіграють гостьовий поєдинок проти юнаків «Оболоні». Гра пройде на полі навчально-тренувальної бази пивоварів у Бучі, а стартовий свисток запланований на 12-00. 

Минулий сезон для «Колоса» U-19 можна сміливо занести в актив – наша команда фінішувала у верхній частині турнірної таблиці, а саме на шостій сходинці. У тридцяти матчах ми здобули 11 перемог, 10 разів зіграли внічию, і 9 раз поступилися – у підсумку ковалівці набрали 43 очки, лише на два бали відставши від «Ворскли», яка завершила чемпіонат п’ятою. Позитивною у нашої команди була і різниця забитих/пропущених м’ячів – 40 на 36. 

«Оболонь» же повернулася до УПЛ, а юнацька команда цього клубу буде дебютаном чемпіонату U-19. Колекстив під проводом старшого тренера Федіра Прохорова провів у літнє міжсезоння кілька контрольних поєдинків (як і хлопці Олександра Поздєєва) та у дебютному сезоні ця команда здебільшого буде розраховувати на вихованців своєї ДЮСШ, яка відома своїми випускниками. Андрій Шевченко, Олександр Шовковський, Ігор Пластун та нинішній гравець «Колоса» Сергій Мякушко – ось такі зіркові випускники пройшли через ДЮСШ «Зміна-Оболонь». 

Наш клуб організує завтра пряму трансляцію поєдинку 1-го туру Чемпіонату U-19 сезону 23/24 «Оболонь» - «Колос», тож з нетерпінням чекаємо на новий сезон юнацького футболу! Старт - о 12:00 (якщо не буде повітряної тривоги). А поки - шана ЗСУ! Слава Україні!