Назад

Наступна новина

Вадим Мілько: "Моє святкування голу - це данина загиблим у війні"

Колос

29.08.2022

Вадим Мілько, капітан "Колосу" та автор першого м'яча у ворота львівського "Руху", відповів на питання клубної прес-служби:

 

- Вадиме, перше питання, з чим була пов'язана твоя заміна після 1-го тайму?

- Я погано почував себе ще перед грою, але ще можна було терпіти і я вийшов на гру. Після першого тайму зрозумів, що продовжувати вже не можу і попросив заміну.

- Ти емоційно відсвяткував забитий м'яч, чому так?

- Це дійсно був такий собі емоційний порив, тому що я не можу спокійно дивитись, як гинуть українці у цій війні, особливо діти. Тому піднів пальці до гори та помолився за них.

- Пам'ятаєш, коли в останнє забивав і кому?

- Так, звичайно. Це був гол "Минаю" з пенальті, в останньому нашому офіційному матчі до початку війни. (В тій грі 12.12.2021р. Мілько зрівняв рахунок на 88-й хвилині, а Олександр Чорноморець на 90-й хвилині приніс "Колосу" перемогу 2:1, авт.).

- Другий офіційний матч вже було легше грати в плані зіграності команди та психології?

- Ми додаємо з кожним матчем, плюс у нас є новачки і нам всім хочется набирати обертів з кожною грою, до чого ми і прагнемо, через ігри та роботу на тренуваннях.

- Після двох турів в лідерах "Зоря", "Колос", "Олександрія" та "Верес", а "Динамо" поступається 0:3, що, на твою думку, слід чекати від цього чемпіонату? 

- Вважаю, що "темних конячок" в цьому чемпіонаті буде достатньо, чим і буде цікавий кожен тур нинішнього сезону.