Назад

Наступна новина

Вадим Мілько завершив ігрову карʼєру

Колос

03.07.2024

Легенда нашого клубу, багаторічний капітан «Колоса» Вадим Мілько оголосив про завершення своєї славної карʼєри гравця!

Мілько - вихованець Академії київського «Динамо», і пройшов шлях від «Динамо-3» та «Динамо-2» до основи столичного гранду. Далі були ФК «Харків», «Зоря», «Ворскла», білоруський етап кар'єри - «Білшина» та «Слуцьк», і повернення в Україну - «Верес» та «Колос». Всього у найвищому футбольному дивізіоні України Вадим провів більше 200 матчів, забивши 20 мʼячів! Високу майстерність гравця підтверджує той факт, що Мілько викликався у всі юнацькі та молодіжні збірні України - U-16, U-17, U-18, U-19 та U-21!

У «Колос» опорний півзахисник перейшов влітку 2017-го року, провівши за нашу команду загалом 177 матчів у всіх турнірах, в яких забив 14 м'ячів.

В нашій команді Мілько яскраво розкрив свій талант - пройти суперникам без перешкод центр поля було вкрай важким завданням, і наш опорник у системі WyScout постійно був серед найкращих гравців УПЛ за виграними єдиноборствами та силовою боротьбою.

Тому не випадково, що вболівальники «Колоса» двічі - у 2022 та 2023 визнавали Мілька найкращим гравцем року, адже цінували його непоступливість, футбольний інтелект та жагу до перемоги.

Від імені клубу, всіх вболівальників, великої футбольної ковалівської родини ми кажемо Вадиму: «Дякуємо!». Дякуємо за прекрасну  карʼєру, за те що допоміг команді піднятися з Першої ліги до єврокубків, за майстерність, професіоналізм і справжні чоловічі якості. А головне - Мілько залишається у структурі нашого клуба і буде працювати у тренерському штабі юнацької команди «Колос» U-19!