Назад

Наступна новина

VBET Ліга. "Зоря" - "Колос" 2:2

Колос

01.12.2022

VBET ЛІГА. Сезон 2022/23. 7-й тур. 
1 грудня. 13:00. Київ. Стадіон «Динамо» ім.В.Лобановського

«Зоря» (Луганськ) – «Колос» (Ковалівка) 2:2
Голи: Булеца, 19 (пен.), Кірюханцев, 63 - Болбат, 10, Чоботенко, 52

Попередження: Луньов, 90 - Оріховський, 32, Богданов, 68, Мілько, 85, Лисенко, 90+1
Вилучення: Немає
  


«Зоря»: 53.Мацапура, 2.Бутко, 32.Імереков-к, 77.Данченко, 20.Чурко, 5.Бражко, 31.Русин (7.Антюх, 46), 10.Булеца, 70.Кірюханцев, 9.Мишньов (8.Луньов, 80), 44.Батагов.
Запасні: 36.Жилкін, 1.Сапутін, 19.Алібеков, 21.Михайленко, 91.Алефіренко, 17.Нагнойний, 14.Хлань, 47.Вантух, 38.Сміян, 74.Снурніцин.
Головний тренер – Патрік Ван Леувен.


«Колос»: 25.Волинець, 44.Чоботенко, 21.Новак, 15.Чорноморець, 35.Золотов, 69.Ільїн (11.Ісаєнко, 75), 14.Мілько-к, 10.Оріховський (47.Мякушко, 75), 50.Болбат, 90.Богданов (99.Задоя, 90+2), 22.Безбородько (7.Лисенко, 46).
Запасні: 33.Маханьков, 31.Пахолюк, 3.Гончаренко, 24.Зозуля, 29.Ємець, 27.Кузик, 8.Велетень, 23.Попов. 
Головний тренер – Ярослав Вишняк.
 
Головний арбітр: Роман Блавацький
Асистенти арбітра: Володимир Володін, Андрій Скрипка
Четвертий арбітр: Олексій Деревінський
Делегат: Геннадій Прокопович
Спостерігач арбітражу: Віктор Швецов


Команди почали гру досить обережно. "Колос" на перших хвилинах запам'ятався двома офсайдами, а "Зоря" кутовим та ударом повз ворота Мишньова. Слід сказати, що гра проходила за чудової зимової погоди: сонячно, температура -1 і ідеальний, як для такої пори року, газон стадіону "Динамо" ім.В.Лобановського.
Трохи згодом з непоганої позиції повз ворота головою пробив Русин і господарі таким чином, станом на 10 хвилину позначили свою, нехай і невелику, але перевагу у володінні м'ячем.
Проте "Колос" був готовий до такої гри і свідомо віддав м'яч супернику, розраховуючи на свій шанс у контратакуючий грі. І вже на 10-й хвилині ковалівці відкрили рахунок у цій грі. Золотов вкинув аут далеко до штрафного майданчику, Безбородько класно поборовся корпусом за позицію і м'яч врешті потрапив до Болбата, який у бразильському стилі, ударом злету боковою бісеклетою на залишив шансів Мацапурі - 0:1.


"Зоря" встановила паритет доволі швидко, чому посприяли самі гравці "Колосу". Волинець не впевнено зіграв на останньому рубежі, віддаву невдалу передачу на Золотова, виніс якого був заблокований Кірюханцевим, а потім Мішньов, до якого відскочив м'яч, був збитий нашим голкіпером у карному майданчику - пенальті. 11-й удар реалізував Булеца. Волинець мав шанс відбити цей пенальті, але не встиг згрупуватись і м'яч пролетів під ним.


На 24-й хвилині господарі розіграли класну комбінацію і вивели на удар Булецу, але його удар заблокував Чоботенко, чим явно позбавив Волинця від неприємностей.

"Зоря" продовжувала грати першим номером і час від часу біля воріт "Коосу" виникали неприємні епізоди. Один з таких трапився на 38-й хвилині, коли Кірюханцев вдало відгукнувся на простріл партнера з правого флангу та пробив в один дотик в ближній кут. На щастя, Волинець був готовий до такого розвитку подій та нівелював цю загрозу з боку суперника, хоча момент цілком можна називати гольовим.
Але і "Колос" мав наприкінці тайму реальну нагоду вийти вперед, якби Оріховський як слід влучив по м'ячу після добивання у штрафному майданчику. І все це на 44-й хвилині.

По перерві "Колос" знову повів у рахунку. На 52-й хвилині Чоботенко майстерно зіграв головою після подачі кутового і направив м'яч у дев'ятку воріт Мацапури - 1:2.


На 61-й хвилині гру було перервано через повітряну тривогу...

Вимушена перерва тривала майже півтори години і о 16:00 гру, яка розпочалась о 13:00, було поновлено.

Так само, як швидко вперед у другому таймі вийшов "Колос", "Зоря" зрівняла рахунок після перерви №2. Атака правим флангом, простріл, Кірюханцева забули на дальній штанзі і півзахисник "Зорі" ударом низом відправив м'яч в сітку воріт Волинця - 2:2. На 80-й хвилині Антюх міг зіпсувати настрій своїй коишній команді, але пробив повз ворота, намагаючись влучити в ближній кут. 

На 84-й хвилині на стадіоні зникла електроенергія, по всім відомим причинам. Арбітр зупинив гру, і команди залишились на полі, чекати на поновлення матчу, адже за регламентом, має бути додаткове джерело живлення, на яке і чекали всі учасники матчу. Після поновлення матчу, ще один екс-гравець "Колосу" Чурко міг відзначитись у цьому матчі, але так само не влучив у ближній кут. "Зоря" у другій половині гри була явно агресивніше та небезпечніше.

Поприподії та зупинки, які відбулись у другому таймі, рефері компенсував всього 2 хвилини, в які командам не вдалось схилити шалькі терезів на свій бік. У підсумку нічія - 2:2 і обидві команди йдуть на зимову перерву.