Назад

Наступна новина

Жінки. Колос - Металіст-1925. Анонс + трансляція

ЖФК Колос

19.03.2024

У середу, 20 березня, наша жіноча команда "Колос" стартує у другому етапі Вищої ліги чемпіонату України 2023/2024. В межах 1-го туру ТОП-6 ковалівські дівчата на полі нашої тренувальної бази у Софіївській Борщагівці приймуть харківський "Металіст-1925" (колишній "Житлобуд-1"). Запланований початок гри о 12:00. 

Окрім "Колоса" та "Металіста-1925" у ТОП-6 зіграють "Ворскла", "Кривбас", "Шахтар" та "Ладомир". Всі очки, здобуті на першому етапі, зберігаються. Наразі у дівчат Людмили Покотило 25 набраних очок (третя позиція в турнірній таблиці), а у футболісток Володимира Пятенка 20 очок та четверта сходинка. 

На першому етапі нинішнього сезону "Колос" та "Житлобуд-1" зустрічалися між собою в межах 7-го туру - тоді команди зіграли на стадіоні "Центральний" у Калинівці. Гра завершилася мінімальною перемогою наших дівчат 1:0, а єдиний гол фантастичним за траекторією ударом провела Світлана Когут на 74-ій хвилині поєдинку. 

Другий етап Вищої ліги буде цікавий безкомпромісною боротьбою за чемпіонство та другою перепусткою у жіночу Лігу чемпіонів УЄФА, тож готуємося вболівати у середу за наших дівчат! Пряме включення на Ютуб-каналі нашого клубу стартує об 11:50 - до початку гри ми покажемо вам новини зі стану нашої жіночої команди напередодні старту у весняній частині чемпіонату 23/24, а після гри на вболівальників чекають коментарі учасників матчу у прямому ефірі! Буде цікаво!