Назад

Наступна новина

Жінки. У середу Колос стартує у новому сезоні

ЖФК Колос

13.08.2024

У середу, 14 серпня, наша жіноча команда "Колос" стартує у новому сезоні 2024/2025, в якому на дівчат чекає боротьба за медалі у чемпіонаті України, новий розіграш у Кубку, а також дебют у Лізі чемпіонів. 

Відкриває виступи у новому сезоні матч Вищої ліги, в якому ковалівські футболістки зіграють у гостях проти чинних чемпіонок з "Ворскли". Стартовий свисток у Полтаві запланований на 12:00. 

Це буде шоста очна зустріч цих команд в історії, і на даний момент перевага у полтавок - 4 перемоги та одна нічия. Різниця м'ячів 14-0. Єдиний нічийний результат між "Колосом" та "Ворсклою" був зафіксований у 9-му турі другого етапу минулого чемпіонату, коли команди у Ковалівці зіграли без голів 0:0, і цей результат наблизив нашу команду до історичної перепустки у єврокубки. 

Цього міжсезоння "Колос" доволі суттєво підсилився. До команди приєдналися Вероніка Андрухів, Віолета Тян, Дарья Келюшик та Даяна Семків. Що до контрольних матчів наших дівчат, то у липні ковалівські футболістки переграли в Одесі дебютанток Вищої ліги з команди «Сістерс» 3-0, а в Калинівці спочатку розгромили «Оболонь» 5-0, а 24 липня і уманських "Пантер" 6-1, які посіли у минулому чемпіонаті Вищої ліги десяту позицію. Перевага наших дівчат не викликала сумнівів, і у підсумку ковалівські футболістки провели у ворота суперниць шість голів, при одному пропущеному. У наших забивали Тетяна Китаєва, Вероніка Андрухів, Ірина Майбородіна, Віолета Тян, Анастасія Вороніна та Ліліана Сербук. 

Відзначимо, що Вища ліга нового сезону вже стартувала тиждень тому, але "Колос" перший тур пропустив через зняття команди "Дніпро-1". Натомість "Ворскла" у стартовому турі розгромила вдома "Кривбас" 9:0!

Гра проти чинних чемпіонок буде хорошим тестом для ковалівської команди, щоб подивитися на наш сьогоднішій рівень. З нетерпінням чекаємо на старт оновленого "Колоса" і разом вболіваємо за наших дівчат!

Трансляція матчу:

 

Чемпіонат України серед жінок 2024/2025
Вища ліга. Перший етап. 2 тур

м.Полтава, Стадіон «Ворскла» ім. Олексія Бутовського. СР, 14.08.2024, 12:00

Ворскла (Полтава) - Колос (Ковалівка)

Арбітриня: Тельбух Л.В. (Дніпро)
Асистенти арбітра: Грушко С.А. (Київська обл.), Стрілецька М.С. (Суми)
Четвертий арбітр: Орендочка В.О. (Полтава)
Спостерігач арбітражу: Дяденко В.Г. (Кропивницький)
Делегат УАФ: Прохорович А.В. (Суми)