Назад

Наступна новина

Жіноча збірна України U-19 вийшла у Лігу А. Ковалівські дівчата допомогли!

ЖФК Колос

30.10.2023

Молодіжна жіноча збірна України U-19 завершила на першому місці кваліфікаційний раунд чемпіонату Європи 2024 року (WU-19) у Лізі В, який проходив у вірменському місті Армавір. Українські дівчата перемогли у всіх трьох поєдинках - Вірменію 6:0, Люксембург 6:0 та Північну Македонію 2:1, що дозволило їм піднялися у Лігу А.

Відрадно, що представниці "Колоса" були на провідних ролях і допомогли команді якісною грою та забитими м'ячами. Так, наша нападниця Ліліана Сербук відзначалася голами у всіх трьох матчах, тож в активі Ліліани три забиті м'ячі. Атакувальна півзахисниця "Колоса" Ангеліна Федоренко оформила дубль в матчі проти Люксембурга, вийшовши на заміну по перерві. Ще один м'яч Ангеліна забила у ворота вірменок. Таким чином у Федоренко (як і у Сурбук) три голи на цьому турнірі. А наша захисниця Даріна Краснобородько провела всі три поєдинки за молодіжку України без замін. Ще одна представниця "Колоса" Вікторія Скоцик виходила на заміну і також зробила свій внесок у загальну перемогу нашої збірної. 

Здобувши три перемоги, українки посіли першу сходинку в групі, тож тепер навесні 2024 року виступатимуть у Лізі А. Жеребкування другого раунду відбору чемпіонату Європи 2024 (WU-19) відбудеться в грудні.