Назад

Наступна новина

1 тур Vbet Ліги: «Верес» та «Колос» розійшлись миром у Луцьку 0:0

Колос

25.07.2021

Матч стартував без розвідки. Вже на другій хвилині футболісти "Вереса" на правах господарів провели небезпечну атаку правим флангом, але Немчанінов не зміг пробити по воротах Волинця. Ковалівці одразу ж відповіли - Андрій Богданов пробив метрів з 25-ти, але м'яч полетів вище воріт. Перша хороша позиційна атака від "Колоса" пройшла на шостій хвилині - Ніка Сітчінава увірвався у карний майданчик, але пробив поруч зі стійкою. 

Глядачі не нудьгували - команди були заряджені на старті сезону, тож на полі було багато боротьби і стиків. Але у другій половині стартового тайму рівненська команда вирівняла гру і провела кілька атак, одначе до ударів по воротах Волинця справа не доходила. У нас дуже активним був Богданов - на 29-ій хвилині "Колос" заробив штрафний. Богданов зробив навіс, наші заробили аут, швидко розіграли стандарт, Андрій стріляв здалеку, проте вище воріт.

Господарі відповіли згодом - "Верес" провів швидку контратаку, Сергійчук картинно впав у нашому карному майданчику - арбітр пенальті призначити за це навіть і не планував. Після цього Богданов зробив навіс зі штрафного, Павловець пробив головою по воротах Когута - м'яч полетів вище воріт. 

А ось за три хвилини до перерви ковалівці організували по-справжньому гольовий момент. Богданов зробив ідеальне закидання у карний майданчик, відрізавши захисників "Вереса". У Олега Ільїна, на жаль, не вийшов удар головою. Якщо б Олег влучив по м'ячу як слід, мав би нагоду перекинути воротаря і вразити ворота!  

Другий тайм розпочався із неприємності - Богданов отримав травму, і його замінив Євген Задоя. А гра вибухнула на 58-ій хвилині, коли наш голкіпер здійснив два класні сейви. Спочатку Геннадій Пасич відзначився красивим ударом через себе - Волинець врятував. А за хвилину Євгеній зробив ще одне спасіння, відбивши удар впритул від Сергійчука!

Наш тренерський штаб моментально відреагував, провівши подвійну заміну. Анатолій Нурієв замінив Дениса Костишина, а Дієго Сантос поміняв Олега Ільіна. І одразу ж наш бразилець створив момент для партнерів - Дієго зробив простріл з лівого флангу, але, на жаль, Ніка Сітчінава та Анатолій Нурієв не дотягнулися до м'яча, щоб переправити його у ворота! Згодом Нурієв непогано пробив по воротах з лівого кута карного майданчику, проте Когут забрав м'яч у руки. 

 

Наприкінці гри наші активізувалися. На 79-ій хвилині після навісу Золотова по воротах головою пробив Задоя. М'яч пролетів біля хрестовини воріт. В останні хвилини Руслан Костишин кинув у бій молодь - Станіслав Сорокін поміняв В'ячеслава Чурко, а Антон Салабай замінив Ніку Сітчінаву. На 90-ій хвилині відзначимо ще один стандарт у наших - Задоя виконав навіс зі штрафного, проте рівняни відбилися. 

У підсумку 0:0 - команди взяли по одному заліковому балу в Луцьку, а наступний матч "Колос" проведе у п'ятницю 30 липня - о 21:00 у Ковалівці чекаємо у гості харківський "Металіст 1925".

Vbet Ліга. Сезон 2021/2022. 1 тур

Стадіон «Авангард» (Луцьк), 24.07.2021, 17:00

«Верес» (Рівне) – «Колос» (Ковалівка) - 0:0 (0:0)

«Верес»: 47.Когут Богдан (К), 4.Солдат Ігор, 33.Мірошник Роман, 8.Гончаренко Роман, 23.Нємчанінов Дмитро, 77.Полюлях Микита (48.Кльоц Дмитро, 75), 29.Кучеров Валерій, 42.Пасіч Євгеній (11.Дахновський Віталій, 81), 88.Гегедош Роберт (9.Шестаков Михайло, 75), 17.Пасіч Геннадій (97.Гечев Михаіл, 89), 7.Сергійчук Михайло (89.Гайдучик Микола, 90)

Запас: 13.Кичак Артем, 14.Махнєв Дмитро, 32.Петько Сергій, 10.Тимофієнко Віталій

Головний тренер - Вірт Юрій

«Колос»: 25.Волинець Євгеній, 35.Золотов Ніколай, 22.Павловець Александр, 21.Новак Євгеній, 15.Чорноморець Олександр, 14.Мілько Вадим (К), 90.Богданов Андрій (99.Задоя Євген, 47), 20.Чурко В'ячеслав (77.Сорокін Станіслав, 85), 69.Ільїн Олег (9.Сантос Дієго, 60), 18.Костишин Денис (11.Нурієв Анатолій, 60), 49.Сітчінава Ніка (30.Салабай Антон, 85)

Запас: 33.Маханьков Володимир, 13.Гавриш Віталій, 5.Петров Кирило, 2.Ром Матія

Головний тренер - Костишин Руслан

Арбітр: Панчишин Д.І. (Харків)

Асистент 1: Трехліб Я.М. (Дніпро)

Асистент 2: Жарий В.В. (Дніпро)

4-й арбітр: Шандор О.А. (Львів)

Спостерігач арбітражу: Овчар М.М. (Калуш)