Назад

Наступна новина

13 тур УПЛ. ЛНЗ приймає Колос. Анонс матчу

Колос

03.11.2023

Завтра увага ковалівських вболівальників буде прикута до поєдинку 13-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому новачок вищого дивізіону "ЛНЗ" прийме наш "Колос". Гра пройде у Черкасах у суботу, 4 листопада, а стартовий свисток запланований на 13:00.

На даний момент команда Олега Дулуба розташувалася на десятій сходинці в турнірній таблиці, маючи 12 очок - три перемоги, три нічиї та шість поразок. Різниця м'ячів - 11:15. 

В минулому турі футболісти із Черкаської області переграли вдома "Оболонь" 3:0 та покращили своє турнірне становище. Адже у попередніх дев'яти поєдинках чемпіонату черкащани здобули лише одну звитягу (над "Рухом" 2:1), а решта матчів були із поразками та мировими. 

"Колос" після яскравого матчу проти київського "Динамо" посідає восьму сходинку, у хлопців Ярослава Вишняка в активі 16 набраних очок. 

Відзначимо, що раніше ці команди не зустрічалися в офіційних матчах. Тож, завтрашня зустріч буде історичною - першою. 

Із цікавинок відмітимо, що 100-й матч в УПЛ може провести наш атакувальний півзахисник Олег Ільїн, якщо взьме участь у грі.

Трансляцію матчу 13-го туру УПЛ "ЛНЗ" - "Колос"  дивимося у суботу, 4-го листопада на платформах MEGOGO, Setanta Sports, Київстар ТБ, Volia TV, Sweet TV, Омега ТВ, Vodafone TV. Вмикаємо свої пристрої о 13:00 та разом вболіваємо за наших хлопців!

VBET Ліга 2023/2024. 13 тур
Черкаси, стадіон "Черкаси-Арена", 04.11.23; 13:00

ЛНЗ (Лебедин, Черкаська обл.) - Колос (Ковалівка, Київська обл.)

Арбітр: Дьордь Назарій
Асистент 1: Павлінов Олександр
Асистент 2: Миронов Олексій
4-й арбітр: Омельченко Олександр
Делегат: Дігтяр Олександр
Спостерігач арбітражу: Кран Олександр
Арбітр VAR: Пасхал Ігор
Асистент арбітра VAR: Чертоляс Максим
Спостерігач арбітражу VAR: Деревінський Олег