Назад

Наступна новина

Жінки. 10 тур. Колос - Пантери. Анонс + трансляція

ЖФК Колос

03.11.2023

У суботу, 4 листопада, після паузи на міжнародні матчі продовжуємо слідкувати за Вищою лігою чемпіонату України серед жіночих команд сезону 2023/2024. У 10-му турі «Колос» прийматиме команду "Пантери" (Умань). Гра пройде у Ковалівці на нашій головній арені, а стартовий свисток запланований на 12:00.

Наразі команди знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці. Ковалівські дівчата посідають третю сходинку, маючи 19 очок і переслідуючи "Кривбас" та "Ворсклу". Уманські футболістки наразі на десятій позиції, маючи чотири залікові бали (одна перемога над "Маріуполем" 3-2, одна нічия з "ЕМС-Поділля" 3-3 та шість поразок). Різниця м'ячів 11:29.

Пригадаємо, що в минулому сезоні дівчата Людмили Покотило не зуміли вдома переграти "Пантер" - у матчі 19-го туру була зафіксована безгольова нічия 0-0. А ось у гостях ковалівські футболістки мінімально здолали опоненток 1:0 завдяки голу Анастасії Вороніної. Тож, завтрашній суперник не такий вже і простий, як може показати нинішня турнірна ситуація у Вищій лізі. 

Трансляцію поєдинку "Колос" - "Пантери" дивіться у суботу, 4 листопада, о 12:00 на Ютуб-каналі нашого клубу. Вболіваємо разом за ковалівських дівчат!  

Чемпіонат України серед жіночих команд 2023-2024
Перший етап - Вища ліга | Тур 10
Київська обл., стадіон «Колос» (Ковалівка); 04.11.2023, 12:00

Колос (Ковалівка) - Пантери (Умань)

Арбітр: Усова К.І. (Київська обл.), асистенти арбітра — Піценко І.І. (Олександрія), Настусенко Є.О. (Київська обл.), четвертий арбітр — Коновалов М.С. (Полтава), спостерігач арбітражу – Родіоненко М.В. (Київська обл.), делегат УАФ –Іванченко Ю.О. (Київська обл.)

Трансляція гри: