Назад

Наступна новина

12 тур УПЛ. Колос - Динамо. Анонс матчу

Колос

27.10.2023

У суботу, 28 жовтня, "Колос" проведе матч 12-го туру УПЛ сезону 23/24 - в Ковалівці приймаємо київське "Динамо", а стартовий свисток запланований на 15:00.

Поранений звір дуже небезпечний, а кияни наразі перебувають у невеличкій кризі. Команда Мірчі Луческу зазнала двох поспіль поразок, що зі столичними не траплялося дуже давно (якщо бути точним, то більше року). Динамівці у десятому турі програли в гостях "Поліссю" 2:3 (граючи у більшості з 57-ої хвилини), а в одинадцятому турі вдома поступилися "Дніпру-1" з мінімальним рахунком 0:1, пропустивши на 13-й хвилині від Олексія Гуцулюка. 

У ковалівців теж була криза - сім матчів без перемог, але ця неприємна серія обірвалася у минулому турі, в якому "Колос" здолав на виїзді "Олександрію" 1:0 завдяки голу Валерія Лучкевича. 

Наразі "Колос" та "Динамо" сусіди по турнірній таблиці, обидва колективи набрали по 15 очок (кияни сьомі, а ковалівці восьмі), але у біло-блакитних ще три матчі в запасі. 

Пригадаємо, що у минулому сезоні 2022/2023 "Колос" зумів відібрати очки у динамівців в гостьовому поєдинку. В 13-му турі на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського команди зіграли внічию 0:0 (із вилученням Дениса Попова), а ось в Ковалівці в 28-му турі динамівці зуміли впевнено перемогти наших із рахунком 3:0.

Всього "Колос" та "Динамо" зустрічалися між собою десять разів (дев'ять матчів в УПЛ та один поєдинок у Кубку України), і поки статистика на боці столичних - 6 перемог, три нічиї та одна поразка. Різниця м'ячів - 23:5.

Також із статистики можемо відзначити, що "Колос" не пропускає м'ячі у свої ворота в поточному чемпіонаті впродовж рекордних для клубу 382-х хвилин. Але, що стосується протистоянь з "Динамо", то безгольова серія ковалівців в матчах з динамівцями триває в УПЛ 362 хвилини. Можливо завтра хлопці Ярослава Вишняка перервуть і цей серіал!

Трансляцію зустрічі «Колос» - «Динамо» дивимося у суботу, 28 жовтня, на платформах MEGOGO, Setanta Sports, Київстар ТБ, Volia TV, Sweet TV, Омега ТВ, Vodafone TV. Вмикаємо свої пристрої о 15:00 та вболіваємо за нашу команду разом!

VBET Ліга 2023/2024. 12 тур
с.Ковалівка, стадіон "Колос", 28.10.23; 15:00

Колос (Ковалівка) - Динамо (Київ) 

Арбітр: Козиряцький Максим
Асистент 1: Павлінов Олександр
Асистент 2: Корнійко Олександр
4-й арбітр: Кубряк Дмитро
Делегат: Титаренко Юрій
Спостерігач арбітражу: Зубарев Олег
Арбітр VAR: Пасхал Ігор
Асистент арбітра VAR: Нижник Віктор
Спостерігач арбітражу VAR: Войтюк Олександр