Назад

Наступна новина

13 тур УПЛ. ЛНЗ - Колос - 1:1

Колос

04.11.2023

У 13-му турі УПЛ наш "Колос" зіграв внічию в Черкасах проти новачків ліги з команди "ЛНЗ" 1:1.

Початок гри затримався на кілька годин через масштабну повітряну тривогу, а коли поєдинок таки стартував команди увімкнули непогані швидкості. Тож, моментів довго чекати не прийшлося. Спочатку Безбородько різким ударом на дальню стійку ледь не змусив капітулювати Пенькова, але голкіпер черкаської команди здійснив видовищний сейв і врятував свій колектив. І партнери підтримали свого кіпера, відкривши згодом рахунок. Після закидання Олійника з глибини Муравський головою переправив мʼяч у центр, де Сергій Шестаков розстріляв ворота Кіріла Фесюна.

Ковалівці відповіли непоганим ударом Мякушка зі штрафного, але мʼяч просвистів біля хрестовини.

У другому таймі наші перехопили ініціативу та методично розхитували оборонні порядки господарів. А ключовим став вихід на заміну Сергія Болбата (також додав динаміку і Андрій Тотовицький). Хлопці Ярослава Вишняка нарощували перевагу, і все йшло до голу. Який і стався завдяки пенальті. На 79-ій хвилині ковалівці розіграли красиву і розмашисту атаку, після якої Мякушко вивів на побачення із Пеньковим Сергія Болбата. Воротарю "ЛНЗ" прийшлося фолити - одинадцятиметровий! "Точку" дуже впевнено реалізував Вадим Мілько, який незадовго до цього замінив Андрія Богданова.

Відзначимо, що наші і надалі атакували та могли вирвати перемогу, але на жаль не судилося.

1:1 - "Колос" набирає 17 очок, випереджає київське "Динамо", та піднімається на сьому сходинку в турнірній таблиці. У 14-му турі наша команда приймає "Минай". Ця гра пройде у Ковалівці у пʼятницю, 10 листопада.

VBET Ліга 2023/2024. 13 тур
Черкаси, стадіон "Черкаси-Арена", 04.11.23; 13:00

ЛНЗ (Лебедин, Черкаська обл.) - Колос (Ковалівка, Київська обл.) - 1:1 (1:0)
Голи:
С.Шестаков (20) - В.Мілько (79-пен.)
Попередження: Ковальов, 38, Муравський, 71, Олійник, 80 – Богданов, 28, Ємець, 69, Салабай, 89

ЛНЗ: Пеньков – Норенков, Ковальов, Муравський, Стасюк – Рибалка, Калюжний (Олійник, 7, Тарасенко, 82) – Савін (Наумець, 68), Бойко, С. Шестаков (Прядун, 81) – Хобленко
Головний тренер - Олег Дулуб

«Колос»: Фесюн – Ємець, Бурда, Бондаренко, Чорноморець, Лучкевич – Демченко (Тотовицький, 61), Богданов (Мілько, 69) – Мякушко (Велетень, 79), Безбородько (Салабай, 79), Ільїн (Болбат, 61)
Головний тренер - Ярослав Вишняк

Арбітр: Дьордь Назарій
Асистент 1: Павлінов Олександр
Асистент 2: Миронов Олексій
4-й арбітр: Омельченко Олександр
Делегат: Дігтяр Олександр
Спостерігач арбітражу: Кран Олександр
Арбітр VAR: Пасхал Ігор
Асистент арбітра VAR: Чертоляс Максим
Спостерігач арбітражу VAR: Деревінський Олег