Назад

Наступна новина

15 тур: «Колос» у гостях проти «Десни». Анонс матчу

Колос

20.11.2021

Після міжнародної паузи увага вболівальників знову переключається на матчі УПЛ і ми чекаємо матч 15-го туру, в якому наш «Колос» зіграє в неділю у Чернігові проти «Десни». 

В останньому перед паузою поєдинку ковалівці змусили донецький «Шахтар» багато помилятися і нервувати у другому таймі, і не зважаючи на поразку 1:3, наша команда залишила позитивні враження. Наразі «Колос» залишається на одинадцятій сходинці в турнірній таблиці, маючи в активі 11 очок. 

«Десна» перед 15-им туром розташувалася на сьомій позиції в турнірці, маючи в активі 21 набраний бал. У минулому турі команда Олександра Рябоконя перемогла на виїзді «Львів» 2:0, а до поєдинку у Львові не знала радощів перемог аж п’ять турів поспіль. Тим, не менш, чернігівці залишаються міцною командою, і у завтрашній зустрічі очки потрібні обом колективам – «Колосу» варто повертатися у верхню частину турнірної таблиці, а «Десна» продовжує боротьбу за єврокубкову зону. 

Пригадаємо, що у минулому сезоні команди двічі зіграли між собою внічию. В 11-му турі матч проходив в Ковалівці і завершився миром 1:1 (Лисенко – з пенальті / Будківський з пенальті).

А у другому колі, в 24-му турі в Чернігові знову була нічия, але більш результативна – 2:2. При чому, «Колос» був попереду 2:0 завдяки голам Кирила Петрова та В’ячеслава Чурко. Але господарі врятувалися після влучних ударів Владислава Калітвінцева та Єгора Картушова.

Матч 15-го туру VBET Ліги нинішнього сезону 2021/2022 пройде на чернігівському стадіоні імені Юрія Гагаріна у неділю, 21 листопада, а стартовий свисток пролунає о 19:30. Пряма трансляція поєдинку – на телеканалі «Футбол 1». Тримаємо кулаки за ковалівців!

Vbet Ліга. Сезон 2021/2022. 15 тур
Чернігів, стадіон ім. Ю.Гагаріна. 21.12.2021, 19:30
«Десна» (Чернігів) - «Колос» (Ковалівка) 

Арбітр: Козиряцький Максим
Асистент 1: Сердюк Денис
Асистент 2: Романов Денис
4-й арбітр: Шурман Денис
Делегат: Дігтяр Олександр
Спостерігач арбітражу: Можаровський Юрій