Назад

Наступна новина

15 тур. Колос - Зоря - 0:1

Колос

09.05.2024

9 травня у Ковалівці пройшов перенесений матч 15-го туру VBET Ліги, в якому наш "Колос" дуже прикро поступився "Зорі" 0:1.

Наша команда вирішила зіграти в активний, атакувальний футбол і в перші двадцять хвилин створила кілька небезпечних моментів. Особливо гостро було після стандартів - двічі подачі з кутових завершував Андрій Цуріков, але двічі було повз воріт. 

А на 23-й хвилині ковалівці пропустили після контратаки - Антюх та Герреро вдало зіграли у пас у нашому карному майданчику, і панамець завдав результативного удару - 0:1.

Після цього гості перейшли до ешелонованого захисту, і до кінця поєдинку стримували наші атаки. До перерви ще була небезпека від Топалова, а у другому таймі моментів біля воріт Сапутіна стало ще більше. 

Додав руху на правому фланзі Олег Ільін, який по перерві вийшов на заміну. І на 62-ій хвилині "Колос" мав шанс зрівняти результат - Владислав Ємець виконав навіс з флангу, а Рангел пробив головою - стійка врятувала гостей!

Пізніше Рангела замінив Гітіс Паулаускас, а наші продовжували нагнітати. Був момент у Топалова; зльоту пробивав Цуріков; а на 82-й хвилині після скидки Паулаускаса з хорошої позиції пробивав Павло Оріховського, але невлучно.

Останній шанс на порятунок був вже у компенсований час - після подачі штрафного з правого флангу Паулаускас пробивав головою і здавалося, що м'яч влітає у ворота. Але знову нефарт - круглий пролетів повз дальню стійку.

0:1 - у "Колоса" після цієї гри залишилося 29 очок в турнірній таблиці, наразі наша команда на десятій сходинці. У понеділок, 13 травня "Колос" зіграє у Ковалівці матч 28-го туру - нашими суперниками будуть футболісти "ЛНЗ". Стартовий свисток запланований на 15:30.

 VBET ЛІГА. Сезон 2023/24. 15-й тур (перенесена гра)
09.05.2024; 15:30. с.Ковалівка, стадіон «Колос»

«Колос» (Ковалівка) – «Зоря» (Луганськ) - 0:1 (0:1)
Гол:
Герреро (23)

«Колос»: Фесюн – Бурда, Бондаренко, Чорноморець – Цуріков, Демченко, Оріховський, Ємець – Топалов, Рангел (Паулаускас, 68), Велетень (Ільїн, 46)
Запас: Горох, Мисак, Гончаренко, Кукош, Поправка, Мілько, Криворучко, Гусол, Салабай
В.о. головного тренера - Олександр Поздєєв 

«Зоря»: Сапутін – Вантух, Батагов, Джордан, Бутко – Мишньов, Жуніньйо (Бугай, 63), Хахльов (Мічін, 82) – Кирюханцев, Герреро, Антюх
Запас: Турбаєвський, Набит, Мариновський, Задорожний, Головкін, Слесар, Долбнєв, Горбач, Ндур, Задорожний, Башич
Тренер - Юрій Коваль

Арбітр: Блавацький Роман
Асистент 1: Стрілецька Марина
Асистент 2: Остапчук Василь
4-й арбітр: Кубряк Дмитро
Делегат: Титаренко Юрій
Спостерігач арбітражу: Кран Олександр
Арбітр VAR: Іванов Юрій
Асистент арбітра VAR: Коротін Володимир
Спостерігач арбітражу VAR: Абдула Анатолій

Відеоогляд матчу: