Назад

Наступна новина

16 тур: "Колос" долає "Верес" 1:0 завдяки голу Ільїна!

Колос

28.11.2021

У матчі 16-го туру УПЛ наш "Колос" мінімально переграв "Верес" завдяки голу Олега Ільїна у середині другого тайму.

Гра стартувала з позиційних атак ковалівців, які намагалися шукати вільні зони і використовувати фланги. Вже на третій хвилині Павловец зробив закидання на хід Ільїну правим флангом, проте трохи засильно. Згодом після подачі Богданова з кутового Павловец пробив головою повз ворота.

Надалі був активним Чурко. Спочатку В'ячеслав увірвався у карний майданчик гостей, але Гончаренко відтиснив нашого півзахисника від м'яча, а потім Чурко заробив штрафний удар для "Колоса" перед самою лінією карного майданчику рівнян, а Андрій Богданов пробив у стінку. У середині тайму наші створили ще кілька небезпечних моментів. Після прострілу Ільїна головою пробивав Нурієв - повз ворота, а після подачі Богданова з кутогово голкіпер "Вереса" Богдан Когут у стрибку витягнув м'яч з-під поперечини. Перед самою перервою Чурко пробив небезпечно з гострого кута, але м'яч полетів в аут.

У другій половині футбол кардинально не помінявся. "Колос" мав суттєву територіальну та ігрову перевагу, але не вистачало ударів у ствір воріт рівненської команди. Хоча, на 55-ій хвилині голкіпер гостей Когут вибив м'яч прямо на Нурієва, Анатолій закрутив у ворота, але голкіпер "Вереса" забрав м'яч у руки.

А ось на 64-ій хвилині стадіон в Ковалівці вибухнув шаленими емоціями. Олег Ільїн перехопив невдалий пас від Ігоря Солдата поперек поля, і не розгубившись, розстріляв ворота рівнян - 1:0!

Надалі наш тренерський штаб вирішив освіжити ланку атакувальних гравців і провів подвійну заміну. Замість Нікі Сітчінави та Анатолія Нурієва вийшли Володимир Лисенко та Ренан. Одразу бразилець відзначився ударом, проте на 77-ій хвилині гості могли зрівняти результат. Після прострілу з правого флангу Геннадій Пасіч не встиг дотягнутися до м'яча. 

В останню десятихвилинку матчу гра розкрилася і пішли гольові моменти - спочатку Ренан не реалізував вихід сам на сам, потім Богданов пробив здалеку, але Андрію не пощастило - м'яч влучив у плече голкіпера "Вереса". За пару хвилин після подачі з кутового Лисенко пробив головою повз ворота. 

У компенсований арбітром час гості організували невеличкий навал, проте особливих проблем для нашого захисту не було.

1:0 - "Колос" перемагає і набирає 18 очок в турнірній таблиці - наразі команда Ярослава Вишняка на десятій сходинці, а наступний матч - за тиждень у Харкові проти "Металіста 1925". 

VBet Ліга. Сезон 2021/2022. 16 тур
Ковалівка (Київська обл.); Стадіон «Колос», 28.11.2021; 19-30
«Колос» (Ковалівка) – «Верес» (Рівне) - 1:0 (0:0)
Гол:
О.Ільїн (64)

"Колос": 25.Волинець Євгеній, 35.Золотов Ніколай, 22.Павловець Александр, 2.Ром Матія, 15.Чорноморець Олександр, 14.Мілько Вадим (К), 90.Богданов Андрій, 11.Нурієв Анатолій (19.Ренан, 71), 20.Чурко Вячеслав, 49.Сітчінава Ніка (7.Лисенко Володимир, 71), 69.Ільїн Олег
Запас: 72.Фесюн Кіріл, 9.Сантос Дієго, 6.Нгамба Альваро, 18.Костишин Денис, 99.Задоя Євген
В.о. головного тренера - Вишняк Ярослав

"Верес": 47.Когут Богдан (К), 4.Солдат Ігор, 33.Мірошник Роман, 8.Гончаренко Роман, 23.Нємчанінов Дмитро, 29.Кучеров Валерій, 32.Петько Сергій, 11.Дахновський Віталій, 21.Панасенко Сергій (88.Гегедош Роберт, 70), 17.Пасіч Геннадій, 9.Шестаков Михайло (7.Сергійчук Михайло, 63)
Запас: 13.Кичак Артем, 14.Махнєв Дмитро, 24.Гук Ігор, 71.Шестаков Сергій, 77.Полюлях Микита, 10.Тимофієнко Віталій, 97.Гечев Міхаіл
Головний тренер - Вірт Юрій

Арбітр матчу: Дмитро Панчишин (Харків)
Асистент 1: Денис Марченко (Чернігів)
Асистент 2: Руслан Єрмоленко (Чернігів)
4-й арбітр: Роман Блавацький (Львів)
Делегат: Андрій Таран (Київська область)
Спостерігач арбітражу: Ігор Ярменчук (Київ)