Назад

Наступна новина

16 тур. Колос - Оболонь - 0:0

Колос

02.12.2023

У 16-му турі VBET Ліги "Колос" та "Оболонь" зіграли внічию 0:0, повторивши результат матчу першого кола.

У стартовій половині перевага ковалівців була суттєвою. Вже на 5-й хвилині мав шанс забити Денис Безбородько, який після подачі з кутового пробив головою вище воріт. Пізніше Андрій Богданов та Вадим Мілько стріляли з дальньої відстані, а на 39-й хвилині просто забійний момент мав Безбородько - після дотепного пасу Мякушка в розріз, Денис пробив із хорошої позиції вище воріт! 

У другому таймі характер гри не змінився - "Колос" непогано комбінував, але гості надійно захищалися. Наш тренерський штаб, щоб підсилити гру, випустив Велетня та Оріховського. Щоправда, наступна подвійна заміна від ковалівців була вимушеною - Бурда та Лучкевич отримали пошкодження, і замість них вийшли Золотов і Ільїн.

Найкращі шанси забити у другому таймі наші мали за пʼятнадцять хвилин до фінального свистка. Спочатку Валерій Бондаренко переправляв мʼяч у ворота "Оболоні" після подачі кутового, але біло-зеленим пощастило. А за кілька миттєвостей стовідсотковий шанс не використав Болбат. Мʼяч опинився у Сергія перед воротами Артема Кичака, проте наш гравець затягнув з ударом, і його встигли накрити. 

Останній шанс забити мав Оріховський, який непогано виконав штрафний удар в компенсований час. Але мʼяч після удару Павла пролетів над хрестовиною.

0:0 - це десята нічия нашої команди в чемпіонаті, після якої "Колос" набрав 21 бал в турнірній таблиці. За тиждень граємо на виїзді з "Чорноморцем" та йдемо на зимові канікули.

VBET Ліга 2023/2024. 16 тур
с.Ковалівка, стадіон "Колос", 02.12.23; 13:00

Колос (Ковалівка) - Оболонь (Київ) - 0:0

«Колос»: Фесюн, Ємець, Бурда (Золотов, 70), Бондаренко, Чорноморець, Лучкевич (Ільїн, 70), Мілько, Богданов (Оріховський, 63), Мякушко (Велетень, 63), Безбородько, Болбат
Запас: Горох, Мисак, Гончаренко, Кукош, Цуріков, Демченко, Салабай, Попов
Головний тренер - Ярослав Вишняк

«Оболонь»: Кичак, Осман, Дубко, Карась, Лук'янчук, Фатєєв, Черненко, Приймак, Мороз, Краснопір, Суханов (Тарануха, 65)
Запас: Федорівський, Рибка, Вовкун, Нагієв, Муха, Груша, Чернов, Косовський, Мединський, Прокопенко
Головний тренер - Валерій Іващенко

Попередження: Богданов (12), Мякушко (14), Чорноморець (80) - Черненко (12), Мороз (29), Карась (55), Приймак (64), Краснопір (68), Дубко (85)

Арбітр: Козик Ярослав (Мукачево)
Асистент 1: Петраков Євген (Черкаси)
Асистент 2: Приступа Сергій (Черкаська обл.)
4-й арбітр: Новохатній Володимир (Черкаська обл.)
Делегат: Прохорович Андрій (Суми)
Спостерігач арбітражу: Лисенчук Сергій (Київська обл.)
Арбітр VAR: Романов Віталій (Дніпро)
Асистент арбітра VAR: Висоцький Володимир (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу VAR: Мосейчук Юрій (Чернівці)

Відео-огляд матчу: